זירוז הריון עקב היסטוריה של הפלות ח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זירוז הריון עקב היסטוריה של הפלות ח
    מבולבלת
    14/12/2009

שלום רב,
    אני בת 32, עברתי 3 הפלות ברצף, שניים בשבועות 7 ו 8, הפסיק דופק, עברתי גרידה ואחד בשבוע 19, היה לי חום ומוות עוברי. עשו לי לידה ואחרי זה גרידה.
    לאחר המקרים הללו, ביצעתי בדיקות קרישיות יתר והתןצאות היו: MTHFR הומוזיגוטית עם הןמןציסטאין בגבול העליון 11.3
    ופרוטין C נמוך: 73
    היום אני שוב בהריון בשבוע 30, מזריקה קלקסן 80 מ"ג.
    אז השאלה שלי היא, האם בגלל ההיסטוריה שלי מומלץ לבצע זירוז לפני שבוע 40 ? הרופא המטפל שלי אמר לי שצריך לשקול את זה ובהמשך אך לצערי הוא מסיים את ההסכם שלו עם הקופה שלי לכן עלי למצוא רופא אחר לכן החלטתי להתיעץ גם בפורום המכובד שלכם.
    אם כן, הזירוז הוא דרך פיטוצין? האם זה ימנע ממני לעשות לידה פעילה? ובאיזו שבוע יהיה מתוכנן הזירוז בערך?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למבולבלת

פרופ' יריב יוגב
    15/12/2009

כעיקרון אין מדובר בזרוז אלא בהשראת לידה
    במידה ומהלך ההריון תקין במחלקתנו לא נוהגים להשרות לידה באופן יזום לפני שבוע 40 גם במקרים דומים לשלך אך מדיניות זה משתנה בין בתי חולים שונים
    אנא פני למרפאה להריון בסיכון גבוה בבי"ח בו אמורה ללדת לצורך תכמון משותף של הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו