מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זירוז הריון עקב היסטוריה של הפלות חמבולבלת14/12/2009
שלום רב,
אני בת 32, עברתי 3 הפלות ברצף, שניים בשבועות 7 ו 8, הפסיק דופק, עברתי גרידה ואחד בשבוע 19, היה לי חום ומוות עוברי. עשו לי לידה ואחרי זה גרידה.
לאחר המקרים הללו, ביצעתי בדיקות קרישיות יתר והתןצאות היו: MTHFR הומוזיגוטית עם הןמןציסטאין בגבול העליון 11.3
ופרוטין C נמוך: 73
היום אני שוב בהריון בשבוע 30, מזריקה קלקסן 80 מ"ג.
אז השאלה שלי היא, האם בגלל ההיסטוריה שלי מומלץ לבצע זירוז לפני שבוע 40 ? הרופא המטפל שלי אמר לי שצריך לשקול את זה ובהמשך אך לצערי הוא מסיים את ההסכם שלו עם הקופה שלי לכן עלי למצוא רופא אחר לכן החלטתי להתיעץ גם בפורום המכובד שלכם.
אם כן, הזירוז הוא דרך פיטוצין? האם זה ימנע ממני לעשות לידה פעילה? ובאיזו שבוע יהיה מתוכנן הזירוז בערך?
תודה רבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למבולבלת
פרופ' יריב יוגב15/12/2009כעיקרון אין מדובר בזרוז אלא בהשראת לידה
במידה ומהלך ההריון תקין במחלקתנו לא נוהגים להשרות לידה באופן יזום לפני שבוע 40 גם במקרים דומים לשלך אך מדיניות זה משתנה בין בתי חולים שונים
אנא פני למרפאה להריון בסיכון גבוה בבי"ח בו אמורה ללדת לצורך תכמון משותף של הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)