מרפאה להריון בסיכון גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפאה להריון בסיכון גבוה
    לירון
    16/12/2009

היי.
    אני בתחילת ההריון (שבוע 7) ועקב DVT בעבר אני מקבלת קלקסן( רגישות מסוג פקטור 5). נשלחתי ע"י הרופא שלי ממכבי למרפאה להריון בסכיון גבוה.
    שאלתי היא- האם יש הבדל בין אם אני הולכת לרופא שלי ובמקביל למרפאה בסיכון גבוה או שאני הולכת לרופא עצמאי שבעבר היה שייך למרפאה בסיכון גבוה.
    יש משהו מיוחד בטיפול במרפאות עצמן? או שלרופא שטיפל בעבר בתחום זה יש את הידע וזה מספיק? איך בדיוק הולך הטיפול במרפאות הנ"ל?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפאה להריון בסיכון גבוה

הוספת תגובה

פרופ' יריב יוגב
    16/12/2009

יש צורך במעקב ע"י רופא המומחה בהריונות בסיכון גבוה המסגרת הארגונית למפגשים אלו פחות חשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לירון
    17/12/2009

רשום איפשהו שמבחינת מכבי זו ההגדרה של רופא זה או שמספיק לי זה שהוא אומר ושבעבר הוא היה רופא במרפאה לסיכון?
    המון תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

פרופ' יריב יוגב
    17/12/2009

בררי נקודה זו עם הרופא המטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו