תוצאות חלבון עוברי במי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות חלבון עוברי במי שפיר
    טובי
    31/12/2009

שלום,
    אני בת 25 בהריון שני (הריון ראשון תקין לחלוטין), בשבוע 21 ביצעתי סקירה מורחבת וגילו כי יש לעובר מעי אקוגני, לאחר יעוץ גנטי נשלחתי לבדיקות דם, לאקו לב ולדיקור מי שפיר כשכל התוצאות יצאו תקינות מלבד חלבון עוברי 4.00 כשהנורמה היא 3.00 .(מתוצאות הדיקור בשבוע 22) חשוב לציין כי עשיתי את בדיקת החלבון עוברי בשבוע 17 והתוצאה הייתה תקינה (1.6 כשהנורמה הייתה 2.00). השאלה שלי היא איפה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תענו לי בהקדם כי אני נורא מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלבון עוברי

ד''ר אלי רימון
    31/12/2009

אם התשובה אכן אושרה יש צורך בסקירה נוספת מכוונת למח ומערכת העצבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות חלבון עוברי לאחר מי שפיר

טובי
    31/12/2009

כן זה גם מה שהומלץ בממצאי הבדיקה אך האם זה מחייב כי קיימת בעיה במוח או בעמוד השדרה או שיש סיכוי שהכל תקין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלבון עוברי

ד''ר אלי רימון
    01/01/2010

זה לא מחייב אך חייבים לשלול זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו