lac חיובי 21OH וסכרת הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• lac חיובי 21OH וסכרת הריון
    איילין
    18/01/2010

הי, שמי איילין,אני בת 28+ 2 .בתי בת 3 ובני בן שנה ו-3 חו'. בשני הריונותיי, הייתי מטופלת במרפאת הריון בסיכון, עקב סכרת הריון. ללא קשר לכך יש לי חסר - 21oh ולכן בשני הריונותיי טופלתי בדקסמטזון.(בהריון עם הבת - כל ההריון).
    בהריוני האחרון סבלתי בסוף ההריון מאירוע של טרומבוציטופניה, והייתי מאושפזתעם מספר טסיות נמוך ביותר. ילדתי בניתוח קיסרי בהרדמה ולאחריו סבלתי מדימום קשה, ומרמת המוגלובין נמוכה ביותר וקיבלתי מנות דם.
    לאחר ההריון הייתי במעקב המוטולוגי וראומוטולוגי, כאשר נמצא לי - lac חיובי.(טופלתי תקופה לאחר ההריון בקלקסן) לפני 9 חודשים נכנסתי להריון ועברתי הפלה יזומה שאושרה בין רגע ע"י הוועדה, בטענה כללית כי במצבי חד משמעית , כדאי לעשות הפלה.
    כעת אני שוב בהריון(ללא ווסת - כך שאין לי הערכה מה גיל ההריון...ע"פ אולטרסאונד - משהו כמו7-8 שבועות), אני ללא שום טיפול, אני מאוד חוששת, ובעיקר מעוניינת לדעת,כיוון שאני עם שני קטנים בבית, האם הסיכון באמת כה גדול ומשמעותי,כלומר האם דווקא בעקבות ההריון יכולות להתפתח מחלות ותופעות כאלה ואחרות, אשר יסכנו ממשית את חיי, או האם גם ללא קשר להריון, ובעקבות בעייותי, אותן בעיות יכולות להתפתח.בשורה תחתונה אני מבקשת את המלצתכם לגבי האם להמשיך את ההריון.
    תודה רבה,איילין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    lac חיובי 21OH וסכרת הריון

הוספת תגובה

• לאיילין

פרופ' יריב יוגב
    18/01/2010

קשה על סמך המידע שמסרת לתת יעוץ כה מכריע לגבי המשך ההריון
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ פרטנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו