שאלות מטרידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות מטרידות
    יעלי
    24/01/2010

היי
    אני בשבוע 12 עם תאומים אחרי אינספור טיפולים. גם עכשיו טלטלות רבות ודימומים לא סימפטיים. העוברים במצב תקין. אבל בעצם שאלותיי הן אלה:
    1. אני חווה נדודי שינה קשיםכבר למן ההתחלה. אני נרדמת לשעתיים שלוש בקושי ומתעוררת ללא כל יכולת להירדם שוב. זה מצב מתמשך ואני מותשת. אני אמנם מוטרדת אבל לא מרגישה שזה משהו שנובע מסטרס אלא משהו יותר ביולוגי. ניסיתי לאכול לפני השינה (כי הבטן מקרקרת בערך ב-3 או 4לפנות בוקר) וזה לא תמיד עוזר. מה עושים??? יש תכשירים יעילים שמותר בהריון? יש פטנטים?
    למי מהבנות שיש ניסיון דומה גם אשמח לשמוע :)
    2. רק יצאתי מדלקת בשתן עם חייידק ואנטיביוטיקה ושוב אחרי שבועיים מרגישה שוב תסמינים. מה כדאי למניעה והאם שימוש כה תכוף במקרודנטין מסכן את העובר או ההריון? אני שותה מיץ חמוציות וכנראה לא ממש עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות מטרידות

הוספת תגובה

• ליעלי

ד''ר אלי רימון
    24/01/2010

לגבי שאלה ראשונה אינני מכיר "טריקים" ויש ל מספיק סיבות להיות מוטרדת
    פני לרופא המשפחה
    לגבי טיפול מניעתי יש להתיעץ עם הרופא המטפל שמכיר את ההיסטוריה שלך ומתן טיפול מניעתי הוא אפשרות טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו