מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות מטרידותיעלי24/01/2010
היי
אני בשבוע 12 עם תאומים אחרי אינספור טיפולים. גם עכשיו טלטלות רבות ודימומים לא סימפטיים. העוברים במצב תקין. אבל בעצם שאלותיי הן אלה:
1. אני חווה נדודי שינה קשיםכבר למן ההתחלה. אני נרדמת לשעתיים שלוש בקושי ומתעוררת ללא כל יכולת להירדם שוב. זה מצב מתמשך ואני מותשת. אני אמנם מוטרדת אבל לא מרגישה שזה משהו שנובע מסטרס אלא משהו יותר ביולוגי. ניסיתי לאכול לפני השינה (כי הבטן מקרקרת בערך ב-3 או 4לפנות בוקר) וזה לא תמיד עוזר. מה עושים??? יש תכשירים יעילים שמותר בהריון? יש פטנטים?
למי מהבנות שיש ניסיון דומה גם אשמח לשמוע :)
2. רק יצאתי מדלקת בשתן עם חייידק ואנטיביוטיקה ושוב אחרי שבועיים מרגישה שוב תסמינים. מה כדאי למניעה והאם שימוש כה תכוף במקרודנטין מסכן את העובר או ההריון? אני שותה מיץ חמוציות וכנראה לא ממש עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעלי
ד''ר אלי רימון24/01/2010לגבי שאלה ראשונה אינני מכיר "טריקים" ויש ל מספיק סיבות להיות מוטרדת
פני לרופא המשפחה
לגבי טיפול מניעתי יש להתיעץ עם הרופא המטפל שמכיר את ההיסטוריה שלך ומתן טיפול מניעתי הוא אפשרות טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)