triple x לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• triple x לחוצה
    רוסה ט
    03/02/2010

שלום אני בחודש שישי ועשיתי מי שפיר שיצא לי 47 xxx שזה נקרא triple x יש לי בת אני עשיתי חלבון עוברי שיצא בסדר 1:974 הסקירות גם בסדר בגדר הנורמה אבל אני מאוד מודאגת אני הייתי בייעוץ גנטי ואמרו לי שזה ילדה רגילה כמו כל הילדים אני מאוד לחוצה ומפחדת שזה בעיה העם זה באמת ילדה רגילה ותתפתח כמו כל הילדים .אמרו לי שהיא תהיהי גם גבוה ותקבל ווסת בגיל מוקדם אני לא יודעת מה לעשות אני צריכה עזרה בבקשה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    triple x לחוצה

הוספת תגובה

• ללחוצה

פרופ' יריב יוגב
    03/02/2010

לא ברור איזה עזרה את צריכה
    היית בייעוץ גנטי וקיבלת ייעות מסודר
    פני לגניטקאי במידה ושאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן הייתי

רוסה ט
    03/02/2010

אבל אני לחוצה בכל זאת לא יודעת אני רוצה לקבל עוד ייעוץ ממקום אחר שאני היהי בטוח אתה מכיר מקרים כאלו זה בסדר שיש triple x לא תהיהי לה שום בעיה בחיים אני דואגת לא לאצמי אני דואגת לה העם באמת היו לה חיים רגילים כמו אצל כל הבנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TRIPLE X

פרופ' יריב יוגב
    03/02/2010

פני לפורום גנטיקה או ילדים
    אין זה קשור להריון בסיכון גבוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו