הריון בגיל 40 +

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בגיל 40 +
    ח
    03/02/2010

שלום,

אני בת 40 + אם ל 6 ילדים , עברתי הפלה טבעית וכעת אני בתחילת הריון נוסף . ברצוני לשאול מה הם הסיכונים בהריון בגיל זה (לעובר ולי) ? האם ישנם וטמינים מסוימים שכדאי לקחת? כמו כן אני התחלתי לפני מס' חודשים לעסוק בספורט כפעמיים בשבוע. האם אני יכולה להמשיך ולהתאמן גם בחודשים הראשונים של ההריון?
    ברצוני לציין שלחץ הדם שלי תקין (לעיתים נמוך), ובדרך כלל אני מרגישה טוב. .

תודה מראש על תשובתך
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בגיל 40 +

הוספת תגובה

• הריון בגיל 40 +

פרופ' יריב יוגב
    03/02/2010

לא פרטת את גילך המדויק ואינני יודע למה הכונה במילה +...
    כעיקרון בגיל אם מבוגר שיעור גבוה יותר של מומים כרומודזומאליים וסיכוי להפלות בטרימסטר הראשון
    כתלות במחלות הרקע האימהיות סיכוי מוגבר ליל"ד הריוני וסוכרת הריונית אך בסה"כ רוב ההריונות ללא סיבוך משמעותי
    אין כל מניעה מפעילות גופנית להפך אפילו מומלצת

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

ח
    03/02/2010

ד"ר יריב יוגב,

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    גילי המדויק הוא: 40 +10 חודשים.
    מכיוון שאני נמצאת בשלב מוקדם של ההריון, אני מניחה שאלך לראות רופא לפחות עוד כחודשיים, עד אז ברצוני לשאול אותך האם כדאי לקחת חומצה פולית מעתה או כל ויטמין אחר?

תודה מראש
    אמא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא

פרופ' יריב יוגב
    03/02/2010

במידה ולא נוטלת רצוי להתחיל לטול חומצה פולית במינון של 5 מ"ג ליום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת

שרון
    07/04/2010

אשמח לשמוע ממך על התקדמות הריון, קשיים וכו.אני בת 39וחצי ומתלבטת לגבי הריון רביעי. יש לי כבר שלושה ילדים מקסימים ובריאים ולא מרגישה בטוח להכנס להריון רביעי בגיל זה. אשמח לשמוע ממך יותר פרטים. האם זהו הריונך הראשון? בהצלחה. שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו