מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המטומהדנית18/02/2010
שלום דר',
בעברי היריון תקין ולידה תקינה ולאחריו שתי הפלות ספונטניות.לאחר ההפלות התגלתה קרישיות מסוג APLA.היום הושג היריון לאחר טיפולי IVF ואני כעת בשבוע 6+2.בבדיקת U.S אתמול נצפה שק+דופק ובשבוע הבא אני אמור להיות ביחידה לסיכון גבוה בבלינסון למעקב.
היום התחיל דימום מאסיבי ובבדיקה התגלתה המטומה בגודל 17*40 מ"מ הנמצאת מעל שק ההיריון.
שק+דופק תקינים. אציין כי אני מזריקה קלקסן בכמות 40מ"ג.
בינתיים הדימום הולך ופוסק למרות שעדיין קיים.
יש לי מס' שאלות:
1.האם קלקסן לא אמור למנוע קרישי דם?
2. מה הסיכויים שההיריון ישרוד עם המטומה?
3. האם ההמטומה נשארת עד סוף ההיריון ומדדמת מידי פעם? ( במידה וההיריון אכן ישרוד)
4. האם אני צריכה לנקוט בצעדים מסויימים?
תודה רבה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומה
פרופ' יריב יוגב18/02/2010בשלב זה המשך קלקסן
במידה ומתגבר הדמום פני לבדיקה
ההמטומה יכולה לגדול לא להשתנות או להיספג
נדון על כך בפרוטרוט בביקור במרפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' יוגב תודה רבה!
דנית18/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)