מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטאלולה01/03/2010
לאחר 3 הפלות רצופות
כרגע הריון 4
ב-26.2 בדיקת בטא יצא 221
ב-1.3 בדיקת בטא יצא 1511
האם הקפיצה הזו סבירה???
שאלה נוספת, קיבלתי מיקרופירין 75 כדור 1 ביום בגלל ההפלות
האם מותר לאישה הרה לקחת אספירין? בכל מקום רשום שלא
מה לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' יריב יוגב02/03/2010עליה תקינה
אין מניעה מטיפול באספירין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאספירין+קלקסן
חופית10/03/2010לאור ההפלות כנראה שיש לך בעיה בקרישיות הדם.
לרוב אספירין לבד אינו פותר את הבעיה ויש צורך
גם בשילוב קלקסן. פני מהר לייעוץ השבועות האלה
קריטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופית...
שוב אני17/03/2010אין שום נתון המעיד בבדיקות חוזרות
על כך שיש לי בעיות קרישה
ולכן אני לא מטופלת בקלקסן
לא צריך לקחת כשאין סיבה, זה אפילו יכול לשבש את מערכת הקרישה
אז חבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללולה וחופית
ד''ר אלי רימון17/03/2010הפורום נועד למתן תשובות והמלצות רפואיות מבוססות ועל ידי דר יוגב ואנוכי.
דיונים מסוג זה בפורום והצעות לבדיקות וטיפולים של נשים אחרות עלולות לבלבל את הפונות שכן הן יכולות להתפרש כהמלצות הרופאים. אני מבקש להמנע מכך.
תגובות מסוג זה ניתן למסור בפורום הריון בסיכון- תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)