מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע 8 והמטומהדנית03/03/2010
שלום דר',
לפני כשבועיים לאחר דימום כבד התגלתה המטומה בצמוד לשק ההיריון.מאז הדימום הכבד פחת והתחלף בדימום קל בצבע חום.
אתמול הייתי בבביקורת ונאמר לי כי העובר ממשיך להתפתח בהתאם לשבוע ההיריון אך יחד עם זאת יש אזור דימום בצמוד לשק.
נאמר לי כי עדיין קיימת סכנה להיריון בשבועיים הקרובים עד שההמטומה תיספג.
מדוע דווקא פרק זמן של שבועיים?( אהיה בשבוע 10 ) מה קורה לאחר שבוע זה מבחינת ההמטומה והתפתחות ההיריון?
זהו היריון יקר עבורי לאחר טיפולי IVF ולכן קצת חוששת.
תודה ,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף שעלי לציין
דנית03/03/2010אני נוטלת קלקסן בכמות של 40 מ"ג עקב קרישיות לא ברורה מסוג APLA.
כשאני אומרת לא ברורה הכוונה לכך שלאחר הבדיקה ראשונה תוצאת ה- LACK KCT היתה 20 ובבדיקה השניה התוצאה היתה 15.2 כאשר המקסימום 15 ובפעם השלישית יצא תקין לחלוטין.
כיוון שעברתי שתי הפלות החליטו בכל זאת לתת לי קלקסן.
האם הקלקסן בעצם גרם להמטומה?
כרגע לא מזריקה עד להפסקת הדימום בהוראת הרופא המטפל.
בשבוע הבא יעוץ בבלינסון בהיריון בסיכון.
תודה רבה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמטומה
פרופ' יריב יוגב04/03/2010המטומה יכולה ללוות הריון וכן יכולה להביא להפלה
עד לייעוץ בבילינסון המנעי מנטילת קלקסן
נפגש בבילינסון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)