מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה והכוונהליז09/03/2010
שלום,
ראשית אתחיל מכך שהפורום מאוד מעודד ומפרה בידע מגוון ושונה.
שנית, אספר בקצרה את סיפורי:
אני כיום בת 25 ומנסה להרות במשך כשלוש וחצי שנים. קיבלתי מחזור בגיל 11 ומאז הווסת אינה סדירה. לצורך הטיפולים נטלתי איקקלומין ועוד כל מיני תרופות, מכיוון שהמחזור אינו סדיר איני יודעת מתי אני מבייצת ולכן כל הזמן אני עושה אולטראסונד זקיקים אשר מכל הפעמים שעשיתי רק פעמיים הזקיק גדל והגיע לגודל של 20.
כמו כן, עברתי 3 הזרעות אשר שתיים מתוכן היו תחת הורמונים (פיוריגון) ואף בהם רק פעם אחת הצלחתי להגיע לגודל של 20 בזקיק, אך לצערי אף אחת מהן לא הצליחה.
בנוסף אני סובלת מסוכרת שכעת אני נוטלת ביום 3 כדורי מטפורמין ו1כדור ג'נוביה עם נטילת הכדורים אני מאוזנת.
לאור המצב השלב הבא שאנו נגשים אליו הוא הפריה חוץ גופית, לפי דברי הרופאה שמטפלת בי, היא אינה תתחיל עימי טיפולי הפרייה לפני שאני אקבל אינסולין עוד לפני ההריון. איני יודעת כבר מה לעשות, אני כל כך רוצה להתחיל הפרייה, אף מצד שני ישנו העניין של האינסולין. אני מבקשת מכם עזרה בכל הנאמר עד כה, האם הזרקת אינסולין מקובלת לפני הכניסה להיריון או שלא? יש לציין שאני חוששת להתמכר לאינסולין גם אחרי הלידה, האם יש צורך לחשש זה? והאם יש דבר נוסף שעלי לעשות שלא עשיתי עד כה? .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכרת
ד''ר אלי רימון09/03/2010הרופאה צודקת ויש לאזן את הסוכרת טרם ההריון על ידי אנסולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)