לחץ דם גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם גבוה
    הופ
    17/03/2010

לאחר מעקב של כמעט שבועיים פעמיים בשבוע אחרי ערכי לחץ דם וחלבון בשתן - נמצא כי לחצי דם נעו יום אחד 160/100 הופניתי למיון שם ערכים נורמליים למעט מדידה אחת של 90 דיאסטולי ושחררתי, לאחר מכן לחצי דם נעו בין 133/92 ל 151/94 (כעט שבוע 25+6) איסוף שתן שבוע 23 - תקין,
    אתמול רופא מטפל החליט להתחיל איתי במינון מתילדופה 250 mg (אלדומט 250mg)
    3 פעמים ביום והפנה אותי למרפאה להריון בסיכון גבוה. הריון קודם היתה גם עלייה בלחצי דם לרמה כזו וטופלתי ללא כדורים מעקב ומנוחה.
    במקביל סובלת מ ITP לא הריוני מעקב בלבד ( הריון קודם ירידה עד 50000 וטיפול בפרדניזון).

האם יש אפשרות שלא לטפל תרופתית בערכי לחץ דם כאלו אלא מעקב ומנוחה ( וזאת מאחר וראיתי כי אחת התופעות לוואי של הכדורים הנפוצות הן סחרחורת ודיכאון).

פניתי למרפאה של מכבי התור הכי קרוב שיכלה לתת לי בעיר מגורי הוא ב 9/4/2010 , נראה לי קצת רחוק תוך כמה זמן לדעתך אני צריכה להבדק על ידי רופא להריון בסיכון גבוה - זמן סביר?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם גבוה

הוספת תגובה

• ל"ד

ד''ר אלי רימון
    18/03/2010

עניתי לך בתפוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו