מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פקטור 2 ... בגיל 49 ...ש.23/03/2010
שלום רב,
בת 49, רווקה, ללא ילדים.
לפני תרומת בצית ותרומת זרע.
עברתי בירור טרומבופיליה ונמצאתי הטרוזיגוטית לפקטור 2.
ההמטולוג כמובן אישר קלקסן + אספירין מתחילת הטיפול האסטרוגני.
* מנהל מרפאת היריון בסיכון, כתב:
" טיפולי פריון והריון מסוכנים {לי}, כולל סיכון לתמותה שלי/של העובר.
סיכון לארוע מוחי, ארוע טרומבואמבולי וורידי ... ועוד סיכונים.
ניסיתי "לשכנע" שאכפיל את מינון הקלקסן והאספירין ...
שאפחית 30 ק'ג ....
מלבד זאת, הנני סובלת גם מפיברומיאלגיה ומאלופסיה אריאטה.
מודעת לגילי, למגבלותי ... וחייבת להיות אמא.
אשמח ואודה לחוות דעתכם.
בתודה ובברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקטור 2 ... בגיל 49 ...
פרופ' יריב יוגב23/03/2010פקטור 2 אינו מהווה מגבלה להריון
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מכינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגשה ...
ש.23/03/2010תודה לתשובתך.
מדובר בפקטור 2 + לעיתים תחושת הרדמות של פלג גוף ימין .... {כאשר אני מוותרת על אספירין}.
+ גיל 49 ... + השמנה .... + פיברומיאלגיה ... + אלופסיה אריאטה {בצורה קלה}.
עדיין אפשרי לי להחזיק הריון וללדת ילד בריא ?
הלוואי. אמן. פוצחת בתזונה בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדגשה ...
פרופ' יריב יוגב26/03/2010אין בכדי התיחסותי לפקטור 2 כהמלצה להריון
במידה ומעונינת קבעי פגישת ייעות פרטנית לגבי הכנה להריון ומעבר על מחלות הרקע תוך ייעוץ מפורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
ש.26/03/2010וברכת חג שמח !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)