מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישת יתר והריוןאורלי27/03/2010
שלום רב, אודה לך על עזרתך.
בת 35, לאחר 2 הריונות טבעיים ולידות תקינים, למעט בשניהם עוברים קטנים ( 2.5 ו- 2.07 ק"ג).
בשני המקרים ניתוח קיסרי. הראשון עקב מצג עכוז והשני עקב עובר קטן.
אין לי היסטוריה להפלות.
כעת הריון שלישי, טבעי, שבוע 11, נמצא בבדיקת IgG ab 19.6.
המלצת רופא מטפל טיפול באספירין וקלסקן 40 מ"ג.
אני ממש בדילמה:
1. עד היום ההריונות הצליחו למרות עוברים קטנים.
2. האם הטיפול מסוכן? האם יש לו תגובות ותופעות לוואי?
3. האם במקרה שלי ישנם דעות באקדמיה להמנע מהטיפול? אם כן מדוע להמנע?
4. אודה לך על דעתך האישית.
תודה רבה על העזרה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרישתיות יתר והריון
פרופ' יריב יוגב27/03/2010מגוף שאלתך לא ברור אך נראה כי הכוונה לנוגדני APLA
לאור 2 מקרים של IUGR בעקב יש לשקול טיפול זה
התשובה לשאלתך מורכבת ואישית ומתבססת על מידע רב שחסר כגון האם במהלך ההריונות היו עדיות לזרימה שלייתית לא תקינה האם הילדים השלימו את הגדילה או שעדיין קטנים גם היום?
האם היה יל"ד במהלך ההריון וכו. כמו כן ניתן במהלך ההריון הנוכחי לבצע בדיקת זרימות בעורקי הרחם בשלב מוקדם היכולים לעזור לקבל החלטות טיפוליות
לצורך ייעוץ אישי קבעי פגישת ייעוץ במידה ומעוניינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)