מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רעלת אחרי לידהדקלה04/04/2010
שלום,
מה הם המאפיינים והסימנים של רעלת הריון המופיעה אחרי הלידה? תוך כמה זמן אמורים ערכי לחץ הדם לחזור לקדמותם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעלת הריון
ד''ר אלי רימון04/04/2010דומים לרעלת טרם ההריון כולל כאבי רא הפרעות ראיה וכאב בבטן ימנית
הפרעות בבדיקות המעבדה
ערכי ל"ד מתאזנים בתוך מספר ימים , במקרים נדירים מספר שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דקלה05/04/2010אז אני לא בטוחה מה היה לי: שבוע אחרי הלידה החלו להופיע כאבי ראש קשים ול"ד גבוה וכן בצקות בכל הגוף שנמשכו 3 ימים, חלבון +1. לחץ הדם אצלי התאזן רק אחרי כמה חודשים. מה נשמע יותר הגיוני: שזו הייתה רעלת אחרי הריון או לחץ דם גבוה אחרי לידה (הרופאים היו חלוקים בדעתם).? אציין רק שאני סובלת מקרישיות יתר (הריון ולידה היו תקינים ללא מדללים, עם אפידורל).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
ד''ר אלי רימון05/04/2010לדעתי זו הופעה מאוחרת של רעלת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דקלה05/04/2010לחץ הדם ירד רק לאחר 9 חודשים בערך. האם זה אופייני לרעלת אחרי לידה שלוקח ללחץ הדם כ"כ הרבה זמן להתייצב. בנוסף, בהתייעצות עם פרופ' קופרמינץ הוחלט שאקל קלקסן בגלל בעיית הקרישיות (למרות שההריון הקודם היה תקין ללא מדללים). האם הסיפור שלי מציב אותי בסיכון מוגבר לרעלת הריון במהלך ההריון או רק לרעלת לאחר לידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)