רעלת אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעלת אחרי לידה
    דקלה
    04/04/2010

שלום,
    מה הם המאפיינים והסימנים של רעלת הריון המופיעה אחרי הלידה? תוך כמה זמן אמורים ערכי לחץ הדם לחזור לקדמותם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רעלת אחרי לידה

הוספת תגובה

• רעלת הריון

ד''ר אלי רימון
    04/04/2010

דומים לרעלת טרם ההריון כולל כאבי רא הפרעות ראיה וכאב בבטן ימנית
    הפרעות בבדיקות המעבדה
    ערכי ל"ד מתאזנים בתוך מספר ימים , במקרים נדירים מספר שבועות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דקלה
    05/04/2010

אז אני לא בטוחה מה היה לי: שבוע אחרי הלידה החלו להופיע כאבי ראש קשים ול"ד גבוה וכן בצקות בכל הגוף שנמשכו 3 ימים, חלבון +1. לחץ הדם אצלי התאזן רק אחרי כמה חודשים. מה נשמע יותר הגיוני: שזו הייתה רעלת אחרי הריון או לחץ דם גבוה אחרי לידה (הרופאים היו חלוקים בדעתם).? אציין רק שאני סובלת מקרישיות יתר (הריון ולידה היו תקינים ללא מדללים, עם אפידורל).
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

ד''ר אלי רימון
    05/04/2010

לדעתי זו הופעה מאוחרת של רעלת הריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דקלה
    05/04/2010

לחץ הדם ירד רק לאחר 9 חודשים בערך. האם זה אופייני לרעלת אחרי לידה שלוקח ללחץ הדם כ"כ הרבה זמן להתייצב. בנוסף, בהתייעצות עם פרופ' קופרמינץ הוחלט שאקל קלקסן בגלל בעיית הקרישיות (למרות שההריון הקודם היה תקין ללא מדללים). האם הסיפור שלי מציב אותי בסיכון מוגבר לרעלת הריון במהלך ההריון או רק לרעלת לאחר לידה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו