עצם ירך קצרה+ריבוי מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם ירך קצרה+ריבוי מי שפיר
    לימור
    19/10/2007

אני בשבוע 31+5, אתמול נעשתה סקירה לפיה עצם הירך מתאימה לשבוע 29 (נראה לי 5.44 ס"מ), שאר האיבריים מתאימה לשבוע כמעט במדוייק (יום לפה יום לשם)
    לפי כחודש גם היה פער של שבועיים בבדיקה אבל לפני כן הפערים היו קטנים יותר
    שבוע 23.4 FL התאים לשבוע 22.2
    שבוע 15 FL התאים לשבוע 14.5

בנוסף קיים AFI של 25 אך יש לציין כי לאורך כל הבדיקות בהריון עד אתמול כמות מי השפיר היתה תמיד תקינה

מדובר בהריון IVF+ICSI+TESE

העמסת סוכר 50 יצאה 124

עשיתי את כל הבדיקות הגנטיות הנדרשות לפני כניסתי להריון, שנינו אשכנזים והבדיקות יצאו תקינות ללא ממצאים חריגים.

גובהי 1.63 גובהו של בעלי 1.8 אך לאף אחד מאיתנו אין רגליים ארוכות אבל גם לא קצרות במיוחד (אולי לי קצת)

האם הנתונים אכן חורגים מהנורמה? מה יכולה להיות הסיבה לפער?
    מה ההמלצה? ייעוץ גנטי/מי שפיר? האם יש סיכוי להריון והוא עדיין יכול להיות תקין?
    הרופא ממליץ על מי שפיר למען השקט הנפשי
    אשמח לשמוע דעה מקצועית בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצם ירך קצרה

ד''ר אלי רימון
    20/10/2007

שלום
    יש צורך בסונר לסקירת מערכות קפדנית+ אקו לב עובר.
    במסגרת הסונר יש למדוד עצמות ארוכות אחרות בגפיים ואת הנתונים יש להציג בעקומות גדילה יחודיות לעצמות.
    עם נתונים אלה יש לפנות ליעוץ גנטי בשאלה של דיקור מי שפיר לקריוטיפ+/- בדיקות יעודיות להפרעות גנטיות בתחום זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו