מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון מרובה עובריםעדי07/04/2010
אני בהריון מ-IVF שבוע חמש ושישה ימים, היום עשיתי US לראות שק הריון , יש 3 שקים, 2 עם שק חלמון ויחסית מתאימים לגיל ההריון (אחד לשבוע 5+5 והשני לשבוע 5+3) והשלישי ללא שק חלמון ומתאים לשבוע 5+0.
1. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום, האם בגלל שמדובר בהריון מרובה עוברים לא צריך להעלות את המינון של האנדומטרין?
2. מה הסיכוי של העובר השלישי להתפתח באופן תקין? טרם עשיתי US לשמיעת דופק בגלל החג ואני במתח.
3. במידה והעובר השלישי לא התפתח יותר מה יקרה איתו? האם הוא מסכן את יתר העוברים?
4. הבנתי שבמקרה של שלישיה שוקלים דילול של אחד העוברים, במה זה תלוי? אני לחוצה מאוד מהריון שלישהי במיוחד שזה הריון ראשון (בעקרון שני אבל בראשון לא היה קוטב עוברי ועברתי גרידה לפני שנה) אך יחד עם זאת לא חושבת שאהיה מסוגלת מבחינה מוסרית לעשות דבר כזה במיוחד אחרי הטיפול שעברתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מרובה עוברים
ד''ר אלי רימון07/04/2010אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום, האם בגלל שמדובר בהריון מרובה עוברים לא צריך להעלות את המינון של האנדומטרין? לא
2. מה הסיכוי של העובר השלישי להתפתח באופן תקין? טרם עשיתי US לשמיעת דופק בגלל החג ואני במתח. - קשה לנבא
3. במידה והעובר השלישי לא התפתח יותר מה יקרה איתו? האם הוא מסכן את יתר העוברים? בשלב מוקדם כזה הוא יעלם
4. הבנתי שבמקרה של שלישיה שוקלים דילול של אחד העוברים, במה זה תלוי? אני לחוצה מאוד מהריון שלישהי במיוחד שזה הריון ראשון (בעקרון שני אבל בראשון לא היה קוטב עוברי ועברתי גרידה לפני שנה) אך יחד עם זאת לא חושבת שאהיה מסוגלת מבחינה מוסרית לעשות דבר כזה במיוחד אחרי הטיפול שעברתי.- ההפחתה לשניים או אחד זו המלצה גורפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)