הריון מרובה עוברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מרובה עוברים
    עדי
    07/04/2010

אני בהריון מ-IVF שבוע חמש ושישה ימים, היום עשיתי US לראות שק הריון , יש 3 שקים, 2 עם שק חלמון ויחסית מתאימים לגיל ההריון (אחד לשבוע 5+5 והשני לשבוע 5+3) והשלישי ללא שק חלמון ומתאים לשבוע 5+0.
    1. אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום, האם בגלל שמדובר בהריון מרובה עוברים לא צריך להעלות את המינון של האנדומטרין?
    2. מה הסיכוי של העובר השלישי להתפתח באופן תקין? טרם עשיתי US לשמיעת דופק בגלל החג ואני במתח.
    3. במידה והעובר השלישי לא התפתח יותר מה יקרה איתו? האם הוא מסכן את יתר העוברים?
    4. הבנתי שבמקרה של שלישיה שוקלים דילול של אחד העוברים, במה זה תלוי? אני לחוצה מאוד מהריון שלישהי במיוחד שזה הריון ראשון (בעקרון שני אבל בראשון לא היה קוטב עוברי ועברתי גרידה לפני שנה) אך יחד עם זאת לא חושבת שאהיה מסוגלת מבחינה מוסרית לעשות דבר כזה במיוחד אחרי הטיפול שעברתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון מרובה עוברים

הוספת תגובה

• הריון מרובה עוברים

ד''ר אלי רימון
    07/04/2010

אני לוקחת כתמיכה 2 אנדומטרין ביום, האם בגלל שמדובר בהריון מרובה עוברים לא צריך להעלות את המינון של האנדומטרין? לא
    2. מה הסיכוי של העובר השלישי להתפתח באופן תקין? טרם עשיתי US לשמיעת דופק בגלל החג ואני במתח. - קשה לנבא
    3. במידה והעובר השלישי לא התפתח יותר מה יקרה איתו? האם הוא מסכן את יתר העוברים? בשלב מוקדם כזה הוא יעלם
    4. הבנתי שבמקרה של שלישיה שוקלים דילול של אחד העוברים, במה זה תלוי? אני לחוצה מאוד מהריון שלישהי במיוחד שזה הריון ראשון (בעקרון שני אבל בראשון לא היה קוטב עוברי ועברתי גרידה לפני שנה) אך יחד עם זאת לא חושבת שאהיה מסוגלת מבחינה מוסרית לעשות דבר כזה במיוחד אחרי הטיפול שעברתי.- ההפחתה לשניים או אחד זו המלצה גורפת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו