אי ספיקת מסתם מיטרלי בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת מסתם מיטרלי בהריון
    נטע
    08/04/2010

שלום,

אני בת 26 ,שבוע 35, הריון 4 , במהלך ההריון הנוכחי גילו באקו לב כי אני סובלת מאי ספיקת מסתם מיטרלי ברמה בינונית(החמרה קלה במהלך ההריון),אני מטופלת בפוסיד ולעיתים בדראלין.

[היסטוריה קצרה: 1.לפני כ 3 שנים ילדתי בלידת וואקום ,לאחר הלידה סבלתי מגודש ריאתי( לא עשו בירור קארדיאלי) 2.הריון שני נפל טיבעי בשבוע 11 3.לפני שנה עברתי הפסקת הריון בשבוע 24 עקב מום עוברי,לאחר הלידה והגרידה שוב סבלתי מגודש ריאתי ושוב לא עשו בירור קארדיאלי...]

במהלך ההריון הנוכחי אני בביקורת של מרפאת הריון בסיכון,מעקב א"ס וברוך ה' הכל תקין מבחינה מיילדותית, צוואר הרחם סגור וארוך,העובר מתפתח לפי האחוזון התקין ומצבי הכללי טוב (פרט לקשיי נשימה במאמץ וחולשה)

אבקש להתייעץ עמך לקראת הלידה,באיזה אופן היית ממליץ לי ללדת ובאיזה שבוע ממולץ על מנת לא להגיע למצב של לחץ וקשיי נשימה כבדים לקראת סוף ההריון.

תודה רבה, אשמח לתגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אי ספיקת מסתם מטרלי

ד''ר אלי רימון
    09/04/2010

בלידה וגינלית עם ניטור לבבי קפדני במהלך הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך,שאלה נוספת בבקשה...

נטע
    09/04/2010

אני מעדיפה ללדת בניתוח קיסרי יזום,שמתוכנן מראש, האם להערכתך קיימת אפשרות כזאת עבורי?
    אני מאוד חוששת מלידה טיבעית עקב טראומות עבר :-(

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר אלי רימון
    09/04/2010

פחות מומלץ אך רצונך יכובד אם תסכימי לקחת את הסיכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו