מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעוניינת בהריון שלישיתהילה08/04/2010
שלום,
אני בת 37 חולת IGAN , עברתי שתי הריונות לא קלים . הלידה הראשונה הסתיימה בשבוע 36, עקב ירידת מים. הלידה השניה הסתיימה בשבוע 35 עקב ירידת מים.
בשני ההריונות הייתי בשמירת הריון משבוע 14 לערך.
במהלך ההריונות היתה לי בנוסף רעלת הריון שהתפתחה בסמוך ללידה המוקדמת.
(רמת חלבון בשתן באיסוף שתן הגיעה ל- 5.5 גרם ליממה )
יש לי שתי בנות בריאות, ומקסימות. אני חושבת כעט על הריון נוסף. אני יודעת שהריון נוסף מסכן את מצב הכליות שלי ובכל זאת אני כמהה לילד נוסף.
בשני ההריונות הייתי מטופלת במרכז לבריאות האישה של קופ"ח מכבי. אולם לא היה שם רופא שמתמחה בתחום במדוייק. בנוסף הייתי במעקב של הנפרולוג שלי המלווה אותי זה שנים רבות.
האם אתה יכול להמליץ לי על מרכז להריון בסיכון שיש שם רופאים המתמחים בהריונות בסיכון מעבר לסכרת, קרישויות וכו'... ?
רופא הנשים שלי דחה על הסף את האפשרות / רעיון להריון נוסף.
הייתי רוצה חוות דעת של מומחה בתחום. ( הנפרולוג שלי טוען שאם אני כמהה להריון הוא "ילך" איתי להריון נוסף )
תודה,
יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
ד''ר אלי רימון09/04/2010תוכלי לבחור באחת ממרפאות הריון בסיכון גבוה של הקופה באיזור מגורייך
אכן קיים סיכון לא מבוטל להסתבכות בהריון כולל רעלת הריון ויותר משמעותי פגיעה כליתית נוספת שלא תתאשש לאחר הלידה.
חוות דעת הנפרולוג היא החשובה מכל ואם הוא סבור שלא צפויה החמרה או סיבוכים משמעותיים בהסתמך על הכרותו עם בעית ניתן לתכנן הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)