מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לידה מוקדמת שבוע 16+2שירי12/04/2010
שלום ,
אני מושתלת כליה אם לילד בריא ב"ה ולאחר עבר ארוך של הפלות:
2 הפלות טבעיות לפני ההריון של הבן שלי, שיוחסו לסלספט שנטלתי במהלך ההריונות.
בהריון של הבן שלי הייתי במעקב אם ועובר בסיכון בלינסון (טופלתי ע"י ד"ר יריב יוגב שהיה ממש מקסים איתי ).
לאחר ההריון של הבן עברתי גרידה כיוון שלא היה דופק לעובר. שזה היה לפני כשנה.
עכשיו, יום חמישי האחרון, הגעתי לבית חולים בשבוע 16+2 עם צירי לידה ועברתי לידה מוקדמת.
כל הבדיקות שעברתי במהלך ההריון היו תקינות וגם בהריון הזה הייתי במעקב אצל ד"ר יריב יוגב בהריון בסיכון בבלינסון.
עדיין לא ביצעתי בירור ,כי אני מחכה לתשובה מהמכון הפטלוגי בכדי לפנות לבירור.
בכל מקרה, אני מאוד מוטרדת מכל ההפלות שלי, בעיקר כי אני מושתלת כליה ואני רוצה להיכנס להריון בהקדם כיוון שאני כבר 10 שנים מושתלת ואני מפחדת מאוד מהמצב הבריאותי שלי.
אני מבקשת לדעת האם מדובר בהפלה מאוחרת או בלידה מוקדמת ומה יכול להיות הסיבות לכך? דבר נוסף אני רוצה לדעת אם אני יכולה לחכות מחזור אחד ולנסות שוב כיוון שאני יודעת שאחרי הריון הסיכויים להריון הם גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירי
פרופ' יריב יוגב13/04/2010מציע שתקבעי תור במסגרת המרפאה בבילינסון.
נעבור על הבדיקות ונגבש אסטרטגיית פעולה ביחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יריב יוגב
שירי13/04/2010שלום ד"ר,
קודם כל תודה על התשובה המהירה.
אני כמעט שבוע מהמקרה
לחכות עד לתוצאות הממכון הפטולוגי או להגיע לפני .
היה אמור להיות לי תור מחר למרפאה בבלינסון, להגיע או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)