עודף מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף מי שפיר
    שושי
    13/04/2010

עבר טוב, אני בשבוע 30, לפני כשבוע ערכתי אולטרסאונד שהראה גידול קל במי שפיר (27) גדילת עובר הראתה 280 מ"ל ועודר שמתאים בגודלו לשבוע 31. ערכתי העמסת סוכר של 100 מ"ג והתוצאה 69-72 בכל ארבעת הבדיקות= נמוך מהנורמה. אולם הרופאה מפנה אותי לאישפוז יום ל"הריון בסיכון גהובה"- וממש לא ברור לי על מה? הסקירה שערכתי היום לא הראתה את פני העובר אבל על פניו הוא נראה תקין והגודל ומי השפיר גדולים גבולי- מעט מעל אחוזון 97- מה מכל זה מכניס את ההריון ל"סיכון גבוהה"?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עודף מי שפיר

הוספת תגובה

• עודף מי שפיר

פרופ' יריב יוגב
    14/04/2010

רבוי מי שפיר קל דמו במקרה שלך בד"כ אינו קשור במומים סוכרת או הפרעה כלשהי והוא ממצא חסר משמעות. יש צורך לעבור שוב על הבדיקות במהלך ההריון כדי לודא זאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הסוכר

שושי
    14/04/2010

הרופאה התמקדה דוו'קא על הסוכר הנמוך, מה הסיכון בסוכר נמוך לעובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי הסוכר

פרופ' יריב יוגב
    14/04/2010

הפרעה בגדילה לכן יש צורך במעקב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו