שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דקלה
    15/04/2010

שלום,
    יש לי לאחרונה כאבים בפרקי האצבעות באצבע אחת ואי נוחות בברך המלווה בנוקשות. יש לי תור לראומטולוג בשבוע הבא. הבנתי שמחלות ראומטולוגיות קשורות להריון בסיכון גבוה. האם מדובר גם על נוקשות מפרקים וכאבים כמו שיש לי?. (אין זאבת או תסמונת APLA)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• לדקלה

פרופ' יריב יוגב
    15/04/2010

האם בהריון? באיזה שבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דקלה
    15/04/2010

מנסה להיכנס להריון. אי הנוחות והכאבים בברך ובאצבע החלו לפני 3 שבועות בערך. קבעתי גם תור לראומטולוג וגם לאורתופד. האם ישנן בדיקות שאני צריכה לעשות? האם לעכב הכניסה להריון והאם כל בעיה ראומטולוגית מציבה אותי בהריון בסיכון או רק אפלה וזאבת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדקלה

פרופ' יריב יוגב
    16/04/2010

המתיני לייעוץ הראומטולוג ואז על סמך הנתונים והבדיקות ניתן יהיה לגבש המלצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו