דימום בשבוע 30+5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בשבוע 30+5
    מיכלי
    16/04/2010

הי,
    אני בהריון שבוע 30+5. לפני שלושה ימים התחילו לי התקשויות בבטן וביום רביעי אחרי הצהריים החל דימום יחסית מסיבי. הגעתי למיון ומשם נשלחתי ישירות לחדר לידה. הרופאים אבחנו צירים סדירים, צוואר מחוק 50% וכמובן דימום.
    אחרי 3 שעות בחדר לידה כל הסימפטומים נרגעו ונשלחתי להשגחה במחלקה עד היום בבוקר.
    באולטרסאונד שנעשה אתמול נצפה צוואר ארוך וסגור (31 מ"מ), כל המוניטורים היו תקינים והדימום הפסיק.
    היום בבוקר נשלחתי למנוחה בבית.
    אציין גם שמשבוע 6 עד שבוע 17 היו לי דימומים שחזרו על עצמם וטופלתי באופן קבוע באוטרוגסטן.
    אני אשמח מאוד לקבל הסבר כלשהוא לגבי הדימום: למה זה קרה? האם זו בהכרח היפרדות שליה? האם יש סיכוי שההיפרדות נעצרה? האם יש קשר בין הדימום הזה לדימום שהיה לי בתחילת ההריון? האם יש משהו שניתן לעשות מלבד מנוחה?
    אני מאוד מפחדת שהדימום/צירים יחלו שוב... אשמח לשמוע כל הסבר אפשרי לתופעה וכמובן המלצות הלמשך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בשבוע 30+5

הוספת תגובה

• דימום בשבוע 30+5

פרופ' יריב יוגב
    17/04/2010

ישנן מספר סיבות לדימום ובמידה ושלית פתח נשללה הרי שדמום כפי שתארת יכול להיות קשור להיפרדות שליה
    דמומים בתחילת ההריון מעלים הסיכוי לכך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו