מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריבוי מי שפיר בשבוע 40ריטה19/04/2010
שלום,
אני בשבוע 40 וכתוצאה מירידה בתנועות העובר הגעתי לבדיקה בבית חולים והתגלה באופן פתאומי ריבוי מי שפיר AFI= 260 מ"מ. חשוב לציין שבהעמסת סוכר 50 מ"ג לא היה שום דבר חריג.
משקל העובר כ-3500 ק"ג הרופא שלח אותי לבצע סקירת מערכות מכוונת למערכת העיקול,אקו לב,וייעוץ גנטי.
קראתי בכל מיני אתרים שאחד מסימני הזיהוי הוא צרבת.
ואכן מחודש 7 אני סובלת מצרבת מה שלא סבלתי בחיים שלי מצרבות וגם לא בהריון קודמים.(מדובר בהריון 3)
האם יש סיכוי שמדובר בעובר עם תסמונת דאון??
האם בשבוע של הריון שבו אני נמצאת ניתן לטפל לפני ואחרי?
ומזה בדיקת OGTT?
אני די מודאגת.
אודה אם אקבל תשובה בהקדם.
חג עצמאות שמח.
ריטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי מים
ד''ר אלי רימון19/04/2010האם יש סיכוי שמדובר בעובר עם תסמונת דאון?? זו לא תמונה אופינית
האם בשבוע של הריון שבו אני נמצאת ניתן לטפל לפני ואחרי? לא ניתן לטפל
ומזה בדיקת OGTT? בדיקה לסוכרת שכוללת שתיה של 100 ג"ר סוכר
כדאי לציין לרופאים שישי ירידה בתנועות כי אז יש לשקול השראת לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)