מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפר צוואריאמה21/04/2010
כעת בשבוע 24, עם תפר צווארי משבוע 16. מדי פעם מרגישה אי נוחות/ דקירות בצידי הנרתיק. יש לי מספר שאלות:
1) האם זה קשור לתפר או לא? האם קשור להריון ונחשב תקין או לא תקין בכל מקרה?
2) ידוע לי שבעת לחץ על התפר יש להסירו. האם ניתן לחוש בלחץ ואז לדעת לפנות לבדיקה? או האם ישנם סימנים אחרים המרמזים על צורך בבדיקת התפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפר וארי
ד''ר אלי רימון21/04/2010האם זה קשור לתפר או לא? האם קשור להריון ונחשב תקין או לא תקין בכל מקרה? די שכיח בנוכחות תפר
2) ידוע לי שבעת לחץ על התפר יש להסירו. האם ניתן לחוש בלחץ ואז לדעת לפנות לבדיקה? או האם ישנם סימנים אחרים המרמזים על צורך בבדיקת התפר? ההסרה של התפר בדכ בשבועות מתקדמים,דרושה בדיקת רופא לאבחנת לחץ חריג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
אמה22/04/2010ברור לי שרופא חש את הלחץ בבדיקה PV אולם מה מחייב לגשת לבדיקת רופא? מה צריך להעיר את תשומת ליבי (למעט צירים סדירים כמובן).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפר
ד''ר אלי רימון22/04/2010צירים או תחושת לחץ כלפי מטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)