תפר צווארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפר צווארי
    אמה
    21/04/2010

כעת בשבוע 24, עם תפר צווארי משבוע 16. מדי פעם מרגישה אי נוחות/ דקירות בצידי הנרתיק. יש לי מספר שאלות:

1) האם זה קשור לתפר או לא? האם קשור להריון ונחשב תקין או לא תקין בכל מקרה?

2) ידוע לי שבעת לחץ על התפר יש להסירו. האם ניתן לחוש בלחץ ואז לדעת לפנות לבדיקה? או האם ישנם סימנים אחרים המרמזים על צורך בבדיקת התפר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפר צווארי

הוספת תגובה

• תפר וארי

ד''ר אלי רימון
    21/04/2010

האם זה קשור לתפר או לא? האם קשור להריון ונחשב תקין או לא תקין בכל מקרה? די שכיח בנוכחות תפר

2) ידוע לי שבעת לחץ על התפר יש להסירו. האם ניתן לחוש בלחץ ואז לדעת לפנות לבדיקה? או האם ישנם סימנים אחרים המרמזים על צורך בבדיקת התפר? ההסרה של התפר בדכ בשבועות מתקדמים,דרושה בדיקת רופא לאבחנת לחץ חריג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

אמה
    22/04/2010

ברור לי שרופא חש את הלחץ בבדיקה PV אולם מה מחייב לגשת לבדיקת רופא? מה צריך להעיר את תשומת ליבי (למעט צירים סדירים כמובן).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפר

ד''ר אלי רימון
    22/04/2010

צירים או תחושת לחץ כלפי מטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו