היפרדות שיליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפרדות שיליה
    ענת
    22/10/2007

שלום,
    אני אמא לשני ילדים האחד בן 3 שנים, שנולד בלידה רגילה והשני בן חצי שנה שנולד פג בשבוע 35 בניתוח קיסרי דחוף בשל היפרדות שילייה.
    כיום אני באיחור של שבוע וחצי בקבלת מחזור ומבדיקה ביתית שערכתי התשובה הינה כי הנני בהריון נוסף. ראשית, אני רוצה לשאול באם הסמיכות להריון הקודם (שהיה בניתוח קיסרי לפני חצי שנה) מהווה סכנה כלשהי ואם כן מה הסכנה? שנית,במידה ואני מחליטה לא להשאיר את ההריון הנוכחי האם יש אפשרות עדין לקחת גלולה או יש לבצע גרידה?
    אני בלבטים גדולים באם להשאיר את ההריון הנוכחי, מאחר ואני רוצה בו אולם חוששת לחיי ולחיי העובר העתידי. אשמח באם תסבו את תשומת ליבי למקרים אפשריים שיכולים להיות הן לחיובי והן לשלילי.
    מודה לכם מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפרדות שיליה

הוספת תגובה

• היפרדות שיליה

ד''ר פאני בר-לוי
    23/10/2007

הי
    מקובל לחכות סביב שנה לאחר ניתוח קיסרי אולםגם לאחר 6 חו עם הטכניקות הניתוחיות של היום איני רואה בעיה .חשוב לדעת את סוג החתך בניתוח הדחוף שעברת .
    הפלה עי מייפיגן "הכדור" יש מקום לבצע עד שבוע 7 להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו