מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון שלישיליאת22/04/2010
שלום,
אני בת 37 לאחר שתי לידות נמצא כי יש לי קרישיות יתר וכן פוליצימיה ורה, עברתי שניי הריונות לא קלים . הלידה הראשונה הסתיימה בשבוע36 לאחר שהוחלט ליילד אותי מאחר והעובר הפסיק לגדול באופן יחסי לכל ההריון - התינוק נולד במשקל של 1948 גרם. הלידה השניה הסתיימה בשבוע 34.5 בקיסרי חרום עקב הפרדות שילייה - התינוקת נולדה במשקל של 1471 גרם..
בהריון השני אף הייתי במעקב של הריון בסיכון גבוה,הזרקתי קלקסן בשליש האחרון וכן הייתי במנוחה במשך שבועיים..
יש לי שני ילדים מתוקים ואני מעוניינת מאד בהריון נוסף.ניסיתי לותר על ה"חלום" אך זה לא מניח לי מאחר ואיני מודעת לכל מה שכרוך בהריון נוסף מאחר וההמטולוגית שלי מטפלת בעיקר בתחום הפוליצימה ,בעיקר בגברים או נשים מבוגרות ואילו המטולוגית לנושא הקרישיות יתר בקיאה בעיקר בנוגע לקלקסן.
בהריון השני הייתי במעקב של המרכז לבריאות האישה הריון בסיכון גבוה של קופ"ח מכבי. אולם עד היום לא מצאתי מישהו שיוכל להסביר לי ולבעלי כל מה שכרוך בהריון נוסף.
האם אתה יכול להמליץ לי על מרכז להריון בסיכון שיש שם רופאים המתמחים בהריונות בסיכון המכירים מקרים הן של פוליצמיה ורה והן של קרישיות יתר -הייתי רוצה חוות דעת של מומחה בתחום.
כניסה לפורום הריון בסיכון גבוה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון בסיכון
ד''ר אלי רימון22/04/2010בכל אחד ממרכזי בריאות האישה של מכבי תמצאי מענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלישי
ליאת25/04/2010אילו לא היתה בעייה במציאת המומחה בתחום לא הייתי מעלה את הבעייה בפורום זה.
במרכז לבריאות האשה יש מומחים אך לתחומים מאד ספציפיים ולא לבעייה המשולבת הקיימת אצלי.
אשמח לקבל המלצה או שם של רופא/פרופסור בתחום.
תודה מראש,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלישי
פרופ' יריב יוגב25/04/2010ליאת שלום
הפורום הזה באופן מכוון אינו עוסק בחוות דעת על רופא זה או אחר ונמנע מהלצות או הכפשות של רופאים אחרים.
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ מסודרת לצורך ייעוץ טרום הריוני מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון שלישי
ליאת27/04/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)