מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בחלבון עוברי - ומי שפיריפית24/04/2010
שלום אני בת 37.6 בהריון 4 , אני מטופלת בקלקסן 40מג" כי בהריון שני היה לי קריש דם בוריד הכליה עברתי צינטור ולא מצאו את הקריש דם טופלתי בהפרין ולאחר בקומדין בברור שעשו גילו אנטי קרדיוליפין גבוה בעיה של פקטור, בהריון 3 , טופלתי רק בקלקסן, כרגע אני בהריון 4שבוע 21
עברתי את כל הבדיקות סקר ביו כימי - תקין- שקיפות עורפית - תקין- סקירה מוקדמת- תקין-
חלבון עוברי - וסקירה מורחבת - תקין-
אך הרופא המליץ לעשות בדיקת מי שפיר תשובות של החלבון עוברי
הסיכון ללידת ילד עם תסמונת דאון במועד הלידה בשילוב גיל ובדיקות 1:217
הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:183
אני רוצה לציין שכרגע אני נמצאת בשבוע 21 ו4 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה בחלבון עוברי - ומי שפיר
פרופ' יריב יוגב25/04/2010אביטל שלום
הייעוץ לגבי ביצוע בדיקת מי שפיר הינו אישי ולא מסתמך על מספרים בלבד.
ההחלטה הינה תמיד מותנית בהבנת סיכוני הבדיקה יתרונתיה וכו
במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ לצורך ייעוץ פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)