מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון שבוע 12 עם בעיה בקרשית דםיולי26/04/2010
שלום ד"ר רימון
אשמח אם תוכל לייעץ לי
לפני חצי שנה נגשתי לרופאת נשים שלי לבדיקות שגרתיות ,היא שלחה אותי לבדיקות דם וראתה שהכולסטרול קצת היה גבוה -אני מבינה מזה והשילוב של נתילת גלולות כ-13 שנה גרם לה לשלוח אותי לבדיקות קרישת דם
ב-16.12.09 בצעתי את הבדיקות והרופאה שלחה אותי לייעוץ המטולוגיה עקב בדיקה אחת שלא היתה במסגרת
ב-6.4.10 הלכתי ליעוץ המטולוגיה בביה"ח מאיר בכפ"ס אצל הרופאה דר מ.אליס
היא לא הבינה למה בכלל הרופאת נשים שלחה אותי לבדיקות קרישות הדם שכן מלבד הכולסטרול לא היו לי שום בעיות בריאות ולא רקע ,אבל משום שכבר עשיתי את הבדיקות ויש בדיקה אחת קצת
ל א תקינה היא לא יכלה להתעלם ולכן שלחה אותי לבדיקת קרישה נוספת ואלו הממצאים וסיכום הרופאה:
סיכום 6.4.10
כרגע בהריון ראשון שבוע 10 עד כה מהלך תקין
במסגרת בדיקות נלקחו בדיקות LAC-1.27 _מעט מוגבר) כמו כן נלקחו נוגדנים ל-APLA-שהיו תקינים לציין אין רקע של בעיות קרישה או מיילדות
בדיקתגופנית-מצב כללי טוב,ריאות נקיות,לב-קולות סדירים ללא אוושות,בטן-רכה לאנמושו כבד או טחול מוגדלים,בלוטות לימפה-לא נמושו מוגדלות....
סיכום לאחר בדיקת קרישת דם חוזרת 18.4.10
בבדיקות חוזרות LAC-חזר תקין,Anti Cardiolipin-תקין,anti GPBI-תקין ובדיקת LgM -חזרה מעט מוגברת Anti Cardiolipin(הרושם שמדובר בעלייה קלה ולא ספציפית) ואין עדות ל-APLA SYNDROME ולכן כרגע אין צורך בטיפול ספציפי בהמשך תחזור על הבדיקות
סוף דבריה
לאור כל הנאמר ולאור זה שאני בהריון בשבוע ה-12 ונראה שתקין אחרי בדיקת אולטרסואנוד לשקיפות עורפית לפני 4 ימים-הרופא אפילו אראה לנו שזה בן
האם עליי לשקול טיפול או להמשיך לעשות בדיקות דם בביה"ח ולהיות במעקב בלבד
שכן אני מבינה שהבדיקה שלא יצאה טוב מראה על סכנה של הפלה
הודה לך מאוד אם תוכל לעזור לי
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון שבוע 12 עם בעיה בקרשית דם
פרופ' יריב יוגב26/04/2010בשלב זה מעקב בלבד
בדיקת LAC חוזרת בעוד 12 שבועות במידה ובדיקה חיובית קלקסן (זריקות לדילול הדם) 6 שבועות לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)