מחיקת צוואר רחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחיקת צוואר רחם
    ליל
    05/05/2010

שלום
    רציתי לקבל חוות דעת נוספת....

כרגע שבוע 34+1. בשבוע 31+1 אושפזתי בבית חולים במח' HR משום מחיקה של צוואר רחם (16 מ"מ)לאחר שלושה ימים בהם לא נמצאו צירים במוניטור ומצבו של הצוואר היה יציב נשלחתי לחודש מנוחה בבית . היום הייתי אצל הרופאה והצוואר התקצר לכדי 13.5 מ"מ עדיין אין צירים במוניטור (במהלך כל התקופה עוד שתי בדיקות שלהצוואר אחת 15 מ"מ ואחריה 22 מ"מ בסדר הזה) .

הרופאה אמרה לי כי בשבוע 35+4 אני כבר יכולה לחזור לעבודה (שם מסתיימים להם 30 ימי מחלה) משום שאין חשש לעובר בשבועות כאלה. באותה נשימה היא גם אמרה לי כי האידיאל הוא ועדיף גם למשוך כמה שיותר. לא מעניינת אותי חופשת המחלה / שמירה ומכיוון שזה הריון מאוד מאוד יקר (אחרי 5 שנים של טיפולים ו -4 הפלות) שאלתי היא האם כדאי להמשיך עם המנוחה בבית והאם זה יקטין את סיכויי ללידה בשבועות מוקדמים ? והאם באמת אין בעיה רפואית ללדת בשבוע 35-36? עד מתי נחשב פג?

תודה מראש על התשובה האובייקטיבית ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחיקת צוואר רחם

הוספת תגובה

• לידות בשבועות 35-36

לינוי
    05/05/2010

אני ילדתי שלושה ילדים בשבועות אלו אם סדרות להבשלת הריאות כולם היו בפגיה חודש מונשמים אם המון בעיות אל תיכנסי לזה תנסי להשיג שמירת הריון אצל רופא פרטי וביטוח לאומי ישלם לך תישמרי על העובר זה הכי חשוב לפחות עד שבוע 37-38! בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ....!!

ליל
    06/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליל

ד''ר אלי רימון
    06/05/2010

את בסיכון ללידה מוקדמת
    אנו מעדיפים שלא תלדי לפני 37 שב
    פני לרופאה לדיון נוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו