מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחיקת צוואר רחםליל05/05/2010
שלום
רציתי לקבל חוות דעת נוספת....
כרגע שבוע 34+1. בשבוע 31+1 אושפזתי בבית חולים במח' HR משום מחיקה של צוואר רחם (16 מ"מ)לאחר שלושה ימים בהם לא נמצאו צירים במוניטור ומצבו של הצוואר היה יציב נשלחתי לחודש מנוחה בבית . היום הייתי אצל הרופאה והצוואר התקצר לכדי 13.5 מ"מ עדיין אין צירים במוניטור (במהלך כל התקופה עוד שתי בדיקות שלהצוואר אחת 15 מ"מ ואחריה 22 מ"מ בסדר הזה) .
הרופאה אמרה לי כי בשבוע 35+4 אני כבר יכולה לחזור לעבודה (שם מסתיימים להם 30 ימי מחלה) משום שאין חשש לעובר בשבועות כאלה. באותה נשימה היא גם אמרה לי כי האידיאל הוא ועדיף גם למשוך כמה שיותר. לא מעניינת אותי חופשת המחלה / שמירה ומכיוון שזה הריון מאוד מאוד יקר (אחרי 5 שנים של טיפולים ו -4 הפלות) שאלתי היא האם כדאי להמשיך עם המנוחה בבית והאם זה יקטין את סיכויי ללידה בשבועות מוקדמים ? והאם באמת אין בעיה רפואית ללדת בשבוע 35-36? עד מתי נחשב פג?
תודה מראש על התשובה האובייקטיבית ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידות בשבועות 35-36
לינוי05/05/2010אני ילדתי שלושה ילדים בשבועות אלו אם סדרות להבשלת הריאות כולם היו בפגיה חודש מונשמים אם המון בעיות אל תיכנסי לזה תנסי להשיג שמירת הריון אצל רופא פרטי וביטוח לאומי ישלם לך תישמרי על העובר זה הכי חשוב לפחות עד שבוע 37-38! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ....!!
ליל06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליל
ד''ר אלי רימון06/05/2010את בסיכון ללידה מוקדמת
אנו מעדיפים שלא תלדי לפני 37 שב
פני לרופאה לדיון נוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)