מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף דחוףאוקסאר בהריוןלמיטה10/05/2010
נודע לי שאוקסאר מסוכן לאישה בהריון - אני בהריון כעת ולא יודעת מה לעשות- איזה תרופה יכולה להיות כתחליף לאוקסאר של 12.5 מילי גרם פעמיים ביום . האם hydralazine hydrochloride
25 מילי גרם 3 פעמים ביום ו ISOCARDID TAB
20 מילי גרם שלוש פעמים ביום זה נחשב לתחליף טוב או עלול לסכן אותי והכליות שלי - מקווה מאוד לתשובה ועזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמיטה
פרופ' יריב יוגב10/05/2010אין לטול אוקסר בהריון
לא ברור מה ההתויה לנטילתו
עיקרון ליל"ד הטיפול המומלץ הינו אלדומין או טרנדייט
התיעצי עם רופא מומחה להריון בסיכון גבוה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף אוקסר
למיטה11/05/2010תודה שחזרתה אלי ד"ר יוגב - האם ידוע לך על התרופה הידראלזין 25 מיליגרם שלוש פעמים ביום והתרופה איזווקרדיד טאב 20 מילי גרם שלוש פעמים ביום? כי הרופא המטפל נתן לי אלו כתחליף - רופא המשפחה לא אשר לי לקבל תרופות אלו מכיוון שלדעתו אלו גורמים לכאבים עזים בראש ופוגעים בכליות
- אני כרגע בדילמה גדולה - אני בהריון ולא יודעת מה לעשות בקשר לתרופות הללו? אני הפקתי לקחת אוקסר - אפשר להסתפק בדימיטון ואלדספירון בלבד ולא לקחת אוקסר?
ושאלה שניה איזה מומחה בישראל יכול לעזור לי בעניין הזה? ומה תופעות הלוואי להידרלזין ואיזוקרדיד לי ולעובר? האם אתה חושב שתרופות אלו טובות? זה לא יותר מדי לקבל 6 כדורים כתחליף לשני כדורי אוקסר ביום? מי יכול לעזור לי ? אני במצוקה איומה? תעזור לי תפנה אותי אם תוכל לרופא מומחה אנושי ומומחה להריון בסיכון עם בעיה באי סספיקת לב ואהיה מודה לך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף אוקסר
פרופ' יריב יוגב11/05/2010אני סבור כי את צריכה להיות מטופלת במסגרת מרפאה להריון בסיכון גבוה באחד מבתי החולים הקרובים למקום מגורייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)