תוצאת חלבון עוברי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאת חלבון עוברי
    דנית
    11/05/2010

שלום דר',
    אני בת 38 ובשבוע 18 לאחר טיפול IVF. בשבוע 6+ התגלתה המטומה אשר גרמה למס' אירועים של דימומים.ההיריון ממשיך להתפתח אך במקביל ההמטומה עדיין קיימת.הוגדרתי כגבולית לקרישיות מסוג APLA ואני אמורה ליטול אספירין וקלקסן למניעה אך בשל ההמטומה כרגע לא נוטלת.

קיבלתי תוצאה של חלבון עוברי עם סיכון גבוה לתסמונת דאון 1:48 כאשר שקיפות עורפית וסקירה מוקדמת יצאו תקינים לחלוטין. בשל ההמטומה אין אפשרות לבצע דיקור בשלב זה בשל הסכנה הממשית לאיבוד ההיריון.הרופא שלי המליץ לחכות עד לשבוע 21 ובמידה וההמטומה תיספג נבצע דיקור.

כאמור גילי הוא 38 האם יתכן והתוצאה 1:48 היא שילוב "רע" של הגיל וההמטומה הקיימת?
    האם מומלץ לעבור דיקור בשבוע 21? לפני 4 שנים בהירון עם בתי התוצאה היתה 1:180 והכל יצא תקין ויש לי ילדה מדהימה, האם זה יכול להוריד את החשש שלי שהתוצאה יצאה נמוכה רק בשל הגיל?

תודה,

דנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאת חלבון עוברי

הוספת תגובה

• תוצאת חלבון עוברי

פרופ' יריב יוגב
    11/05/2010

ייתכן ולהמטומה השפעה על תוצאות הבדיקה
    אין קשר לתוצאות ההריון הקודם
    במידה ומעוניינת קבעי פגישת ייעוץ פרטנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו