מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכצט+ivfluli25/10/2007
אני בת 41+ ללא ילדים נשואה 5 שנים לאחר 2 הפלות בסימסטר השני של ההריון ירידת מים אח"כ זיהום וגרידה .
בהריון האחרון לפני שנתיים וחצי לאחר ההפלה התגלתה המחלה בכצט .
שהתפרצה עם נגעים גדולים ברגליים חום כאבים אני מטופלת עי ראומטולוגית מאז כדי לאזן את המצב אני גם מקבלת קרטיה לקרשיות כי בהריון הראשון לאחר ההפלה היתה לי טרומבוזה באזור האגן שטופלה עי קומדין וקלקסן .
אני כרגע בטיפולי ivf מחזור שני -רוצה מאוד שיצליח הפעם ודי!
רציתי לדעת אם מספיק למחלה הזאת מעקב של ראומטולוגית ואני נוטלת כמובן פרדניזון וקולחיצין
והם אני אמורה להיות במעקב צמוד של רופא להריון בסיכון ?
כי בהריון השני קבלתי קלקסן ודממתי מאוד משבוע 6 ועד ההפלה שהיתה בשבוע 14
אודה לתשובתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכשט
ד''ר אלי רימון26/10/2007ישצורך במעקב הריון בסיכון משולב עם ראומטולוג
את חייבת לקחת קלקסאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכצט
luli21/12/2007שכחתי לשאול ...........אני כרגע בטיפולי ivf להשיג הריון חדש !!!!!!!!
האם כשיתקבל הריון יש להמשיך ליטול קולחיצין ?
יש חילוקי דעות לגבי התרופה הנל שהיא פוגעת בעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עם בכצ'ט
סתו22/12/2007מחלה נוראית. מזדהה איתך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכצט
luli23/12/2007....סובלת מאותה מחלה?האם השגת הריון ?
תודה על התמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכצט
luli23/12/2007ממתינה לחוות דעת לגבי קולחיצין ..........שכחתם אותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכשט
ד''ר אלי רימון23/12/2007מקובל להמשיך הטיפול אך ההחלטה בידי הרופא המטפל המכיר את חומרת מחלתך
מקובל לבצע סקירה ומי שפיר עקב השפעות על העובר לאור הצורך לטפל במחלה גם בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)