מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיליה נמוכה הריון ivf מודאגת מאודשירלי17/05/2010
אני בהריון שבוע 12 פלוס 4 הריון של ivf אחרי הפלה בהריון קודם בשבוע 8 פלוס 2,עובר ללא דופק. אני בשמירת הריון מהיום הראשון עקב דימומים חוזרים ממש מעט דימום לא מוסבר,מטופלת של פרופ' מרגליות בשע"צ. ביום ראשון לפני שבוע עשיתי שקיפות עורפית בה נאמר לי שהכל תקין ביום חמישי בבוקר הופיע שוב דימום ולכן הגעתי למחלקה לבדיקת אולטראסונד ואמרו לי כי השילייה נמוכה נוגעת בצוואר הרחם,פרופ מרגליות אמר להמשיך בשמירה ועם 9 אוטרוגסטן ביום ואמר כי ברוב המקרים זה מסתדר שעליי רק לנוח.מאז אני לא מסוגלת לישון מהפחד ולא מסוגלת להירגע,מתחילת ההריון הייתי מאוד לחוצה בגלל מה שקרה בהריון הראשון ועכשיו המצב בלתי נסבל רציתי לשאול מספר שאלות
1. מה הסכנה בשילייה נמוכה להריון ולעובר ?
2. הטכנאית אמרה שלא טוב לעשות הרבה אולטרסאונד אז להשתדל לא להגיע הרבה,מדוע לא בריא לעשות ? בשלב זה כבר עושים לי על הבטן ולא וגינליוהאם לא בריא לי או לעובר ?
3. תוך כמה זמן בד"כ זה מסתדר אם בכלל,האם יש סיכוי לסיים את ההריון בשלום ?
מתנצלת על השאלות הרבות אני פשוט בהיסטריה מוחלטת ולא מסוגלת להירגע !!! מודה מקרב לב על קיום פורום זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליה נמוכה
ד''ר אלי רימון17/05/2010.1. מה הסכנה בשילייה נמוכה להריון ולעובר ? דימום לדני שמסכן את האם והעובר
2. הטכנאית אמרה שלא טוב לעשות הרבה אולטרסאונד אז להשתדל לא להגיע הרבה,מדוע לא בריא לעשות ? בשלב זה כבר עושים לי על הבטן ולא וגינליוהאם לא בריא לי או לעובר ? אין בעיה בסונר בטני, היא התכוונה לסונר נרתיקי
3. תוך כמה זמן בד"כ זה מסתדר אם בכלל,האם יש סיכוי לסיים את ההריון בשלום ? יש סכוי טוב שעם גדילת הרחם השליה "תתרומם" אך זה קורה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)