שיליה נמוכה הריון ivf מודאגת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליה נמוכה הריון ivf מודאגת מאוד
    שירלי
    17/05/2010

אני בהריון שבוע 12 פלוס 4 הריון של ivf אחרי הפלה בהריון קודם בשבוע 8 פלוס 2,עובר ללא דופק. אני בשמירת הריון מהיום הראשון עקב דימומים חוזרים ממש מעט דימום לא מוסבר,מטופלת של פרופ' מרגליות בשע"צ. ביום ראשון לפני שבוע עשיתי שקיפות עורפית בה נאמר לי שהכל תקין ביום חמישי בבוקר הופיע שוב דימום ולכן הגעתי למחלקה לבדיקת אולטראסונד ואמרו לי כי השילייה נמוכה נוגעת בצוואר הרחם,פרופ מרגליות אמר להמשיך בשמירה ועם 9 אוטרוגסטן ביום ואמר כי ברוב המקרים זה מסתדר שעליי רק לנוח.מאז אני לא מסוגלת לישון מהפחד ולא מסוגלת להירגע,מתחילת ההריון הייתי מאוד לחוצה בגלל מה שקרה בהריון הראשון ועכשיו המצב בלתי נסבל רציתי לשאול מספר שאלות
    1. מה הסכנה בשילייה נמוכה להריון ולעובר ?
    2. הטכנאית אמרה שלא טוב לעשות הרבה אולטרסאונד אז להשתדל לא להגיע הרבה,מדוע לא בריא לעשות ? בשלב זה כבר עושים לי על הבטן ולא וגינליוהאם לא בריא לי או לעובר ?
    3. תוך כמה זמן בד"כ זה מסתדר אם בכלל,האם יש סיכוי לסיים את ההריון בשלום ?
    מתנצלת על השאלות הרבות אני פשוט בהיסטריה מוחלטת ולא מסוגלת להירגע !!! מודה מקרב לב על קיום פורום זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שליה נמוכה

ד''ר אלי רימון
    17/05/2010

.1. מה הסכנה בשילייה נמוכה להריון ולעובר ? דימום לדני שמסכן את האם והעובר
    2. הטכנאית אמרה שלא טוב לעשות הרבה אולטרסאונד אז להשתדל לא להגיע הרבה,מדוע לא בריא לעשות ? בשלב זה כבר עושים לי על הבטן ולא וגינליוהאם לא בריא לי או לעובר ? אין בעיה בסונר בטני, היא התכוונה לסונר נרתיקי
    3. תוך כמה זמן בד"כ זה מסתדר אם בכלל,האם יש סיכוי לסיים את ההריון בשלום ? יש סכוי טוב שעם גדילת הרחם השליה "תתרומם" אך זה קורה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו