2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    דקלה
    17/05/2010

שלום,
    1. בעברי הריון אחד אחריו התפתחה לי רעלת הריון כשבוע אחרי הלידה. האם בשל כך בהריוני השני יש לי סיכוי גבוה ללקות שוב ברעלת אחרי לידה וגם במהלך ההריון עצמו?
    2. האם קלקסאן מוריד משמעותית את הסיכוי לרעלת הריון אצל מי שסובלת מקרישיות יתר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• לסיוון

ד''ר אלי רימון
    18/05/2010

בעברי הריון אחד אחריו התפתחה לי רעלת הריון כשבוע אחרי הלידה. האם בשל כך בהריוני השני יש לי סיכוי גבוה ללקות שוב ברעלת אחרי לידה וגם במהלך ההריון עצמו? בהחלט
    2. האם קלקסאן מוריד משמעותית את הסיכוי לרעלת הריון אצל מי שסובלת מקרישיות יתר? לפי מחקרים שלנו ביותר מ50%

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דקלה
    18/05/2010

האם אתם נוטים גם להמליץ על אספירין בנוסף לקלקסאן? (כזכור, ההריון היה תקין לחלוטין אבל כמה ימים אחרי הלידה התפתחה רעלת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדקלה

ד''ר אלי רימון
    19/05/2010

אם אין בעית קרישיות יש הממליצים על מתן אספירין בהריון הבא
    מציע שתפני ליעוץ מסודר לגבי הטיפול המומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו