מתי אפשר להיכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר להיכנס להריון
    הילה
    29/10/2007

שלום רב,
    אני בת 34. לפני 3 חודשים עברתי גרידה לאחר ציטוטק שלא הצליח, לאחר שהעובר הפסיק להתפתח בשבוע 6. לפני שבוע היה לי הריון כימי, בטא 22, .... אני לאחר שתי לידות מוצלחות, ילדים בני שנתיים וארבע. יכול להיות שמשהו אצלי השתבש? פתאום שתי הפלות? מתי אני יכולה לנסות ולהרות שוב? האם צריך לתת לגוף לנוח? האם יש סיכוי שהרחם נפגע איכשהו ובגלל זה ההריונות לא מתפתחים? מצטערת על כל השאלות, אני פשוט קצת מיואשת....תודה הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי אפשר להיכנס להריון

הוספת תגובה

• הפלות חוזרות

ד''ר אלי רימון
    29/10/2007

שלום
    יתכן שמשהו אכן "השתבש" .
    בשלב זה הייתי ממליץ לבצע סונר מכוון להדגמת חלל הרחם.
    אם תקין ניתן לנסות בשלישית.
    אם חלילה תארע הפלה יש מקום לבירור נרחב יותר כגון צילום רחם ןבירור קרישיות יתר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי אפשר להכנס להריון

הילה
    31/10/2007

תודה על תשובתך, האם בדיקת סונר היא בדיקת דופלר, כי עברתי בדיקת דופלר והכל היה תקין, בינתיים קיבלתי מחזור (דימום נוראי, נראה כמו הפלה נוספת...2) האם זה תקין, אני מאוד רוצהלהכנס להריון, האם לחכות או לנסות שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלות

ד''ר אלי רימון
    31/10/2007

המתיני לוסת מסודר השלימי סונר ואחכ נסי להרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו