מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מות עובר בשבוע 15 + בדיקות קרישיותדניאלה27/05/2010
שלום רב לרופאים הנכבדים,
אני בת 31, אמא ל-4 ילדים שנולדו בתוך 5 שנים בהריונות תקינים.
בהריון האחרון, עברתי גרידה בשבוע 17+1 לאחר שגילינו בסקירה שהתינוק ללא תנועות ודופק משבוע 15.
הדו"ח הפתולוגי (שהיו חתומים עליו במפתיע 2 פתולוגים) יצא חריג: אי אפשר לשלול מולה חלקית. ממה שהבנתי, או שיש מולה או שאין מולה. 2 בטאות בהפרש חודש יצאו שליליות.
בדיקות הקרישיות שלי יצאו כך (ערכי הייחוס בסוף השורה):
Antinucleat AB - Pos
Cardiolipin IgG - 4.7 0-10
Cardiolipin IgM - 2.6 0-7
Anti B2GP1 IgG - שלילי
Homocysteine - 9.0 3.36-20.44
PT, Sec-blood - 9.50 10.03-12.43
PT, INR - 0.93 0.97-1.19
PTT - 32.40 25.00-34.00
RVVT ratio - 1.41 <1.40
Russell VV screen mix ratio-blood - 1.35 <1.40
Cirulating anticoagulant sum - גבולי. נא לחזור על בדיקות CIRC + DRVVT בעוד 12 שבועות.
Protein C, activity - 93 75-151
Protein S free Ag-blood - 55 54-138
Antithrombin III activity-blood - 96 74-114
Activated protein C (APC) resistance, ratio patient-blood - 2.80 נורמה:תוצאה גדולה מ-2.1
Factor V Leiden mutation - Normal
Prothrombin mutation 20210 - Normal
MTFHR genotype - Normal
Clotting, factor VIII - 125 53-177
------------->האם יש לי קרישיות יתר נרכשת מסוג APLA?
מה זה ה-ANA חיובי? מה משמעותו?
האם בדיקת LAC נוספת תהיה מושפעת מהריון (כי אני לא רוצה לחכות עם הניסיונות) או שעדיין נוכל לראות אם יש בעיה?
תודה רבה ויישר כוח על הזמן והידע שאתם מקדישים לכולנו,
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מות עובר בשבוע 15 + בדיקות קרישיות
פרופ' יריב יוגב27/05/2010הבדיקה גבולית ביטותר לאור סיפור העבר שלך של4 לידות והריונות תקינים פרט לבדיקה חוזרת עוד 3 חודשים לא הייתי ממליץ על שום טיפול
אין מניעהמכניסה להריון ובדיקה תוך כדי הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)