PPH לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• PPH לאחר לידה
    ליאת
    06/06/2010

שלום רב
    אני ילדתי את ביתי בבי"ח איכילוב ב 21 בספטמבר 09, לידה בקיסרי עקב מצוקה עוברית אך הניתוח עבר בסדר ושוחררתי לביתי כעבור 4 ימים.
    בזמן הוצאת התפרים 9 ימים אחרי נאמר לי כי ישנו זיהום ובבית החולים פתחו לי את מירב התפרים ושלחו אותי לביתי עם הנחיה של שטיפות תכופות ואוגמנטין.
    \יום מאוחר יותר כ 10 ימים לאחר לידה הגעתי למיון נשים עקב דימום מאסיבי, בבית החולים נכנסתי להלם עקב איבוד דם והועברתי להתאושוות נשים של קיבלתי מכווצי רחב, נווזלים ו כ 4 מנות דם המוגלובין של 5.8. למחרת היות לאחר שהרופאים הצליחו לעצור את הדימום שוב התחיל הדימום ושום קיבלתי מכווצים ו כ 2 מונות דם, היה אירוע דמם נוסף כ 3 ימים לאחר מכן ושוב 2 מנות דם וטיפול של מכווצים. הרופאים טענו שזה אינו אירוע דמם סטנדרטי והם אינם יודעים את הסיבה.
    אני רוצה להכנס להריון שוב בחודשים הקרובים אך מפחדת מכך שישנו איזה סיכון בהריון וכן סיכון בדימום מאסיבי לאחר לידה, האם כדאי לי ללכת לרופא המתמחה בהריון בסיכון?? הרופא נשים שלי אינו חושב שדבר כזה יכול לחזור שוב אבל אני אנני רוצה לקחת סיכונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PPH לאחר לידה

הוספת תגובה

• PPH לאחר לידה

פרופ' יריב יוגב
    06/06/2010

הסיכוי לחזרה קטן
    קשה על סמך סיפור המקרה בלבד לגבש המלצות
    יש צורך לעבור על התיק הרפואי
    התייעצי עם הרופא המטפל. יש מקום להערכה טרם הלידה עי צוות הרופאים באיכילוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו