מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רחם דו קרני ותאומיםאילנה09/06/2010
שלום
אני בשבוע 8 + 4 ימים היום באולטרסאונד נצפו שני עוברים עם דופק בגודל 14 מ"מ ו 17 מ"מ.
יש לי רחם דו קרני. היום הרופא ראה ששני העוברים השתרשו בקרן הימנית ו"נראה כאילו יש שני רחמים"
הוא כתב בממצאים "רחם דו קרני מזכיר רחם דידלפי (קיים צוואר רחם אחד) כאשר שני השקים בקרן ימין"
אני מודאגת. מה ההשלכות? האם יש סיכוי להריון תקין? האם יש תקדימים ללידת עוברים בריאים?
הרופא דיבר על תפר צוואר הרחם כדי למנוע הפלה. האם זה עוזר בוודאות?
האם יש אפשרויות נוספות?
מבקשת תשובה מפורטת ככול האפשר עד שאפגש עם הרופא המטפל
תודה, מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רחם דו קרני ותאומים
פרופ' יריב יוגב09/06/2010סיכוי מוגבר ללידה מוקדמת
אין הוכחה כי תפר צווארי יעיל במקרים אלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה- שאלה נוספת
אילנה09/06/2010תודה על התשובה
"שאתה אומר סיכוי מוגבר ללידה מוקדמת"- הכוונה להפלה או ללידה בחודש שביעי?
במידה ונופל עובר אחד? האם בהכרח גם השני יפול?
מה זה מצריך ממני? אני גננת בגן ילדים (עבודה פיזית...)- האם שמירת הריון מוקדמת ומנוחה ימנעו לידה מוקדמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור
פרופ' יריב יוגב10/06/2010סכוי מוגבר בעיקר ללידה מוקדמת וכן להפלה מאוחרת
בד"כ אובדן של שק הריון אחד מביא לאובדן ההריון כולו
אין הוכחה ברורה לגבי מנוחה והקשר ללידה מוקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)