הפחתת עובר תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתת עובר תחתון
    הילה
    09/06/2010

בעוד כמה ימים אעבור הפחתה של עובר תחתון מתוך 2 בגלל מום שהתגלה בסקירה.
    קראתי רבות על הפחתה וכתוב ככלל שעדיף לבצע בשבוע 14 גם כי אז נמצאים אחרי שקיפות וסקירה למקרה שעד אז תתגלה בעיה באחד מהם ובמידה וזה התחתון אז ההפחתה מוסכנת יותר ולכן מחכים לשבוע 14 שיצא מהאגן.
    ההפחתה שלי מתבצעת בשבוע 17 האם זה מוריד את הסיכון שיש בגלל שזה עובר תחתון או שתמיד יהיה יותר סיכון כי הוא למטה. אמרו לי שמתוך אלו שעברו הפלה בעקבות הפחתה לרובן ההפחתה היתה לעובר התחתון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתת עובר תחתון

הוספת תגובה

• הפחתת עובר תחתון

פרופ' יריב יוגב
    10/06/2010

במקרה שלך אין זה רלבנטי כי מבצעים הפחתה לעובר עם המום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל לא זו השאלה

הילה
    10/06/2010

ברור לי שמפחיתים את התחתון כי הוא עם המום אבל שאלתי היתה אם גם בשבוע 17 שהוא אמור כבר לצאת מהאגן זה יותר מסוכן??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

פרופ' יריב יוגב
    10/06/2010

סכוי להפלה גבוה יותר בשבוע 17 יחסית לשבוע מוקדם יותר אך בסה"כ סיכון נמוך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו