מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צירים מוקדמים ללא קיצוררחלי14/06/2010
שלום לרופאים
מראש תודה על התייחסותכם לשאלתי ולשאלות כל הפונות
שבוע 24 להריון רביעי. סובלת כל הזמן מצירים מכאיבים משבוע 16, שמתגברים מאד במאמץ (הליכה קלה, מדרגות וכו'). ביום חמישי הופניתי למיון עקב החמרה ושם ראו במוניטור "פעילות רחמית קלה" הרופאה התלבטה אם ךאשפז להשגחה אך אני התחננתי להשתחרר כי לא רציתי "לבלות" את הסופ"ש רחוק מילדי ובעלי.
הצוואר נשאר ארוך וסגור.
במעקב מרפאת הריון בסיכון עקב המטומה בשילה שנספגה בערך בשבוע 18. הרופא לא מתרגש מהצירים כיוון שאינן משפיעים על צוואר הרחם ואומר שאני יכולה לעבוד כרגיל. אני לא נגד. שהיה בבית מדכאת אותי וגורמת לי להרגיש חסרת תועלת. מצד שנ י כמעט כל יום עבודה נגמר ביציאה הביתה מוקדם או למוקד נשים הקרוב בגלל התגברות הצירים.
בעברי שלוש לידות תקינות, ההריון האחרון המטומה בשיליה וציריםן מוקדמים משבוע 32. לידה במועד.
אני קצת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. להתעלם מהצירים? איך אדע מתי הם כן משפיעים על הצוואר? (בתקווה שרק בחודש תשיעי)
רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחלי
ד''ר אלי רימון14/06/2010מדובר בהריון בסיכון גבוה
ההמטומה יכולה לעורר צירים
ללא מעקב מתאים תתכן התקדמות ללידה מוקדמת
יש לשקול שמירת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)