אחרי הפחתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי הפחתה
    עדי
    15/06/2010

אני בשבוע 17 אחרי הפחתה שבוצעה אתמול של עובר תחתון מתוך 2 בגלל מום שנתגלה בסקירה.
    1. האם יש שלב כלשהו (שבוע מסוים) שאם עוברים אותו והכל בסדר אז הסיכון יורד או שלאורך כל ההריון נותר אותו סיכון להפלה/לידה מוקדמת?
    2. האם זה נכון שאם בשבועיים הקרובים אין קיצור של מצוואר הרחם אז הסיכוי להמשך הריון תקין הוא גדול יותר?
    3. מה אני יכולה לעשות כדי להעלות את הסיכוי שימשיך תקין ללא קשר למה שאינו תלוי בי.
    אודה על תשובות לכל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי הפחתה

הוספת תגובה

• הפחתה

ד''ר אלי רימון
    16/06/2010

. האם יש שלב כלשהו (שבוע מסוים) שאם עוברים אותו והכל בסדר אז הסיכון יורד או שלאורך כל ההריון נותר אותו סיכון להפלה/לידה מוקדמת? הסיכון קיים כל ההריון
    2. האם זה נכון שאם בשבועיים הקרובים אין קיצור של מצוואר הרחם אז הסיכוי להמשך הריון תקין הוא גדול יותר? כמובן אך לא שולל סיבוכים להמשך
    3. מה אני יכולה לעשות כדי להעלות את הסיכוי שימשיך תקין ללא קשר למה שאינו תלוי בי.-אין הדבר תלוי בך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו