שאלה דחופה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה
    שלום
    21/06/2010

שלום לרופאים ברשותכם יש לי שאלה מאוד חשובה. בת 26 בשבוע 15 להיריון תאומים לאחר טיפול IVF יש לציין שהבעיה היתה אצל בעלי בזרע, לפני שבועיים התחילו לי דימומים גם חזקים יש לציין ניגשתי למיון ושם אמרו לי שיש לעובר אחד שליה נמוכה וכתוצאה מזה יש דימומים ושאני ישכב לנוח וישתה הרבה וימנע מקיום יחסי מין. בכל אופן ניגשתי לפרופסור (לא חשוב השם) והוא נתן לי 3 כדורי אנדומטרין ביום. אני לוקחת את הכדורים כבר שבוע הדימומים החזקים באמת פסקו כל היום אין לי כלום אבל כשאני הולכת לישון אני קמה בלילה עם ממש מעט דם בניגוב חוזרת לישון ובבוקר כבר נהיה לי הפרשות חומות יש לומר מין קרישים חומים כאלה (סליחה על התיאורים) ואני מתקלחת שוטפת ועובר לי ושוב כל היום אין כלום. כל השבועיים "ביליתי" במיון בשביל לבדוק שהכל בסדר שהדופק של שניהם בסדר ברוך השם. שאלתי היא מה ההפרשות החומות האלה מאוד מטריד אותי ואם אני צריכה שוב ללכת כל פעם למיון לבדיקת אולטרסאונד אני ישנה עם רגליים ישרות מנסה לחשוב האם אני ישנה באיזו תנוחה שהיא לא בסדר אבל בסלון במשך היום אני שוכבת באותן התנוחות כך שמשהו מוזר פה. תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בבקשה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה בבקשה

פרופ' יריב יוגב
    21/06/2010

אין קשר בין תנוחת הישיבה והדמום
    במידה ומתגבר פני להערכת הרופא המטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו