מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון חמישי, ושאלותאפרת27/06/2010
לאחר מאמצים רבים השגתי הריון נוסף. (הריון חמישי, ילד אחד)
ביום חמישי הבטא היתה 29 והפרוגסטרון 43 (12 יום לאחר ביוץ מתועד)
ההנחיות שקבלתי הן קלקסן 80 ואספירין 100 מבטא חיובית עקב APLA
כמו כן אני מטופלת במטפורמין 3 פעמים ביום עקב PCO
יש לי גם מחיצה של 20% ברחם שתועדה בהיסטרוסקופיה ובUS תלת מימדי.
הריונות קודמים: הראשון עם רעלת הריון, זרוז בשבוע 37 ומשקל לידה נמוך. השני PPROM שבוע 22 עם צוואר ארוך וסגור ללא דינמיקה רחמית- השראת לידה עם פיטוצין. השלישי blighted ovum שבוע 9. הרביעי missed שבוע 9.
חלק מההריונות לאחר השראות ביוץ וחלק ספונטניים.
(לא ברור לי מה מכל מה שרשמתי רלבנטי לצורך השאלה. מחק את המיותר)
שאלותיי:
1. האם יש להימנע מקיום יחסים בתחילת הריון, ואם כן אז לכמה זמן?
2. האם יש חשיבות לשעת הזרקה קבועה ומדוייקת של קלקסן?
3. האם יש מבין התרופות שאני נוטלת שעדיף לא ליטול יחד, או לחילופין דווקא יחד? (קלקסן, אספירין, מטפורמין, סידן+ויטמין D, חומצה פולית, ברזל, B12)
4. מה עוד חשוב שאדע עד שאפגוש את רופאת המעקב שלי כדי למקסם את הסיכוי שההריון יצלח בפעם הזו?
הרבה תודות ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרת
ד''ר אלי רימון27/06/2010. האם יש להימנע מקיום יחסים בתחילת הריון, ואם כן אז לכמה זמן? אין מניעה
2. האם יש חשיבות לשעת הזרקה קבועה ומדוייקת של קלקסן? לא, שינויים עד שעה שעתיים סביר
3. האם יש מבין התרופות שאני נוטלת שעדיף לא ליטול יחד, או לחילופין דווקא יחד? (קלקסן, אספירין, מטפורמין, סידן+ויטמין D, חומצה פולית, ברזל, B12) לא
4. מה עוד חשוב שאדע עד שאפגוש את רופאת המעקב שלי כדי למקסם את הסיכוי שההריון יצלח בפעם הזו? את מטופלת היטב, בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)