מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון תאומים .עם צירים מוקדמים.עדי05/07/2010
אני בשבוע 21 עם תאומים מהפריה. יש לי מחיצה לאורך הרחם ושני העוברים נמצאים באותו הצד.
בנוסף יש לי גם אנדומטריאוזיז במצב קשה. זה ההריון השני שלי בראשון הייתי עם צירים מוקדמים משבוע 25. ילדתי בשבוע 35 בן בריא במשקל 2665. ובמשך כל התקופה קיבלתי כדורים להפסקת הצירים.
שבוע שעבר הייתי מאושפזת בגלל צירים מוקדמים קיבלתי 2 שקיות של עירוי וזהוא ואני חייבת לציין שזה לא עזר אני עדיין עם צירים מידי פעם.
צוואר הרחם שלי בשבוע שעבר היה 3.4.
אני שותה המון מיים כך שזו לא הבעיה.
מה אני צריכה לעשות?
האים יש אילו שהם תרופות שאני יכולה לקחת כדי להפסיק את הצירים?
באיזה שבוע אפשר לקבל את הזריקות לזירוז של היתפתחות הראות שלהם?
אני מקווה לימשוך עד שבוע 30 לפחות איך אני גורמת לזה לקרות?
מה אני יכולה לבקש מהרופא שלי?
אשמח לתשובה מהירה אני ממש ממש לחוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
עדי05/07/2010אני לוקחת אוטרוגוסטן 200מ"ג פעמיים ביום וגינלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון תאומים .עם צירים מוקדמים.
פרופ' יריב יוגב05/07/2010יש לדון על הצורך בטיפול בפרוגסטרון כטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)