שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    06/07/2010

רציתי לשאול.כשהייתי קטנה בגיל 10 ימים היה לי קריש דם במוח.נותחתי ושמו לי שאנט .בגיל 16 החליפו לי את השאנט פעמיים.כיום אני בת 25 ולאחרונה התחתנתי. דיברתי עם מס' רב של רופאים וכולם אמרו לי שאין לי מה לדאוג ואין בעיה בהריון ולידה למרות השאנט מכיוון שמלבד זה אני בריאה . אבל שההריון יהיה הריון בסיכון גבוה ואני אצטרך להיות במעקב אצל מומחה להריון בסיכון גבוה .רציתי לדעת מה זה אומר במה ההתנהלות שונה.דיברתי עם בחורה במצב דומה לשלי שאמרה לי שההריון שלה היה הריון בסיכון גבוה והיא הייתה בשמירת הריון כבר מחודש 5 בבית חולים ולא בבית. אשמח לקצת מידע . אני עדיין לא בהריון אבל אני מעדיפה להיות מוכנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ' יריב יוגב
    06/07/2010

יש מספר מועט יחסית של דווחי מקרה של הריון בנוכחות שנט רובם המכריע מדווחים על הריון תקין
    ישנם מספא מקרים נדיר בהם השנט נסתם במהלך ההריון עקב גדילת הרחם ולחץ אך אלו מקרים נדירים
    במידה ומעוניינת פני לייעוץ פרטני אישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו