טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בשבוע 34 + 6 הריון תאומים סובלת מסוכרת . החל מלפני 3 ימים החלו לי צירים , הופניתי למיון הרופא טוען שאין פתיחה ומחיקה וביקש לחזור כל יומיים על מוניטור.
היום עשו לי שוב מוניטור עדיין יש צירים שמלווה להם כאב גב בצד שמאל בלבד.
מאחר והתינוק המקדים במצב עכוז איאלץ לעבור ניתוח.
האם יש סעכוי למשוך עוד מס' שבועות במצב כזה?
תודה מראש חגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר