שיליית פתח ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליית פתח ועוד
    סיגלית
    07/07/2010

שלום,

אני בשבוע 25,יש לי שיליית פתח מלאה.בנוסף סובלת מבצקות קשות וכאבי גב מטורפים מאוד החל משבוע 16.
    הרופאה ביקשה ממני לחזור לבדיקת אולטרסאונד נוספת בסוף יולי(כאשר אכנס לחודש שביעי)ואז במידה ועדיין השלייה מוגדרת כפתח(רוב הסיכויים שכן)היא תפנה אותי למרפאה בסיכון ונקבע תור לניתוח קיסרי,היא גם במידת הצורך תוציא אותי כנראה לשמירת הריון.
    לצערי קביעת תור למרפאה בסיכון בבלינסון זה דבר מאוד קשה(שמעתי מחברות שנתנו להן תור רק לאחר שהיו אמורות ללדת)ואם נניח אצטרך לקבוע ולא אצליח,מה האופציה הנוספת שלי?
    בהנחה שתוציא אותי לשמירה,האם כל עוד לא אבקר שם,השמירה לא תאושר או שזה לא קשור?
    מה בעצם הסיבה שהיא תפנה אותי לשם?כשהתקשרתי לשם סתם כדי לקבוע תור מראש,כי את ההפניה ממנה אקבל בעצם בתור הבא שלי לאחר האולטרסאונד הם טענו שאם מדובר בניתוח קיסרי אז התור שלי יהיה רק ב19.9-טרום ניתוח.

מה אוכל לעשות כדי לשריין כבר עכשיו תור למקרה שהיא תפנה אותי לשם?או שזה לא קריטי?

אשמח לעזרה,
    סיגלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליית פתח ועוד

הוספת תגובה

• שיליית פתח ועוד

פרופ' יריב יוגב
    07/07/2010

הפורום אינו ערוך לפניות פרטניות בנושאי תורים
    דברי עם הרופאה המטפלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז שאלה מקצועית

סיגלית
    13/07/2010

האם שיליית פתח הינה מסוכנת?ככל שמתקדם ההריון הסיכוי לדימום גבוה יותר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליית פתח

ד''ר אלי רימון
    13/07/2010

הסיכון העקרי הוא דימום
    לכן מתאמים יתוח לשבוע 38-39 בהתאם למדיניות בית החולים
    אם מתרחש דימום משמעותי תנותחי מוקדם יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו