מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?מיטל14/07/2010
שלום
היום זה היום ה-29. לקחתי החודש פעם ראשונה איקוקלומין 5 ימים. עשיתי בדיקת הריון
התוצאה BETA SUBUNIT, HCG- 591.9 האם אני בהריון????
אם אני ברהיון מה עכשיו??מתי כדאי ללכת לגניקולוג לבדיקה?
יש לי ITP ..מתי כדאי לקבוע תור להמוטולוג?
איזה מעקב עלי לעשות??
תודה מראש
מיטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
ד''ר אלי רימון15/07/2010את בהריון
היה רצוי לפגוש המטולוג טרם ההריון! כדאי להפגש בדחיפות עם המטולוג מטפל
כדאי לפנות לרופא המטפל עוד שבועיים לסונר ראשון ובדיקות דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות הריון
מיטל16/07/2010תודה על תשובתך.
1. הייתי אצל ההמוטולוג שלי , אמר לי לחזור כשאהיה בהריון. אפשר לחכות עם זה עד שאעשה סונר ובדיקות דם עוד שבועיים?
2. סליחהעל הבורות מה זה סונר?? ומה בודקים בבדיקות דם?
3. הגניקולוג שלי גר ממש רחוק מאזור המגורים שלי, האם כדי לעשות את הבדיקות דם יכולה ללכת לרופא משפחה?
4. איך ומתי אפשר לדעת אם תאומים?
5. והכי חשוב יש להמוטולוג מה לבדוק חוצ מערך של טסיות??
אודה לדר' אם יוכל לענות ליעל כל השאלות.
תודהמראש!!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון צעיר
ד''ר אלי רימון16/07/2010הפורום איננו תחליף לביקור אצל הרופא
קבעי תור לרופא מטפל כולל אולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)