מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר טסטוסטרוןאיתי הר-ניר22/07/2010
שלום רב,
עברתי לידה בשבוע 17 בשל חוסר מי שפיר בשק הריון.
לא היתה ירידת מים מובהקת, אלא דימום. גם לא היית ההפלה - צוואר הרחם היה סגור והעובר היה עם דופק תקין.
אחת ההשארות של הרופאים הינה חוסר בהורמון ההריון - טסטוסטרון, אשר גורם להתכווצויות של רחם ופקיעת שק הריון.
שאלתי היא האם ניתן היה לצפות זאת מראש - ז"א האם רמת ההורמון נבדקת לכל אורך ההריון ובמידה וכן אזי השינוי ברמת ההורמון חל רק בשבוע 16-17 מכיוון שלפני כן כל בדיקות הדם היו תקינות? וזו (בהנחה שרמת ההורמון נבדקה).
שאלה נוספת היא האם יש קשר בין זה שאני לא יכולה לקחת גלולות למניעת הריון - כל סוג שהוא - מסיבה שאני מתחילה לדמם באמצע חפיסה וזה גם איכשהו קשור לאותו ההורמון, ורמתו הירודה בגוף - האם מתוך היסטוריה זו אפשר היה להסיק כי תהיה בעיה ברמת ההורמון בהריון?
תודה מראש,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר טסטוסטרון
פרופ' יריב יוגב22/07/2010אני מניח כי הכוונה לפרוגסטרון ולא לטסטוסטרון
לצורך יעוץ פרטני ומסודר קבעי פגישת יחעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)



